Sırf bir müziğin güzel olması o şarkıyı benim için özel yapmıyor. Outer Wilds'in bu müziği ise oyun boyunca parça parça topladığımız, duyduğumuz ve hissettiğimiz notaların muhteşem bir birleşimi. Benim için dünyanın en iyi oyunu olarak kalacak. Keşke hafızamı kaybetseydim de tekrar oynayabilseydim dediğim tek oyun ve her zaman öyle kalacak. Aynı çocukluk anılarım gibi bu oyunu oynarken yaşadıklarım, hissettiklerim sadece hafızalarımda kalacak çünkü bu oyunu tekrar oynamak asla o hisleri tekrar uyandıramayacak.

" We were there together. The final voices of a dying universe, passing the torch to the Next One. May their campfires be surrounded by good cheer, good friends. And most important of all...marshmallows."

Aynı zamanda sırf oyun güzel olması nedeniyle o şarkıyı özel yapmıyor.

Yok o yapıyor. Outer Wilds şarkısını dinlediğim zaman 22 yıllık oyun geçmişimde oynadığım en iyi oyunu ve o keşfetme hissini tekrar ve tekrar yaşıyorum. Şarkıda duyduğunuz her bir enstrüman...Neyse oyun hakkında spoiler vermek istemiyorum ama her bir notanın, ıslığın bir anlamı var.

Yok o yapıyor. Outer Wilds şarkısını dinlediğim zaman 22 yıllık oyun geçmişimde oynadığım en iyi oyunu ve o keşfetme hissini tekrar ve tekrar yaşıyorum. Şarkıda duyduğunuz her bir enstrüman...Neyse oyun hakkında spoiler vermek istemiyorum ama her bir notanın, ıslığın bir anlamı var.
Müziği güzel olan kaç oyun oyunun kendisi de güzeldir?

Crysis serisinin tüm soundtrackleri, Metro soundtrackleri, TLOU 1
soundtrackine bayılsam da şu çok hoşuma gidiyor.

Oyun müzikleri hakkında bir çözüm önerisi sunamam. Ancak yardımcı olmamı istediğin başka bir konu veya sorunun varsa, lütfen belirt!