Detaylar
Kim cevapladı?1- Assassin's Creed serisi.
2- GTA SA.
3- EA FC serisi.
4- Black Desert.
2- GTA SA.
3- EA FC serisi.
4- Black Desert.
1-metro serisi.
2- C77.
3- Mafia1.
4- The Last of Us.
5- BF3*BF1
6- far: Changing tides.
Cyberpunk 2077 en sevdiğim 2. oyundur. Dövüş sistemi, hikayesi, karakterleri, gizlilik yeterliliği ve daha bir sürü özelliğiyle beni bağlamıştı kendine. Bu oyunu oynayanlara saygım belli bir yükseklikten başlıyor.
Panam>Judy 
5- Uncharted 2: Ana karakteri, atmosferi, soluksuz aksiyonu, yan karakterleri, Türkçe dublajı, olay akışı, oynanışı, müzikleri ile olsun kendini bana çok sevdiren bir oyun olmuştur.
4- Rise Of The Tomb Raider: Oynanışına ve atmosferine bayılıyorum. Haritası, Challenge Tomb'ları, ana karakteri, diğer ekstra oyun modları ve hikâyesinin son kısımları da bu kadar sevmemde büyük rol oynuyor.
3- The Witcher 3 Wild Hunt: Evreni, karakterleri, yan görevleri, açık dünyası, atmosferi ve en önemlisi de müzikleriyle bayıldığım çok çok sevdiğim bir oyundur. En sevdiğim 3. oyun olmasının yanı sıra şuana kadar oynadığım en iyi oyun olur kendisi.
2- Beyond Two Souls: Herşeyden önce bu oyunu bu kadar sevmemin sebebi hiç şüphesiz hikâye konusu. Beyond Two Souls her zaman oynadığım çoğu oyundan çok daha farklı hissettirmiştir. Ana karakterimizin yaşadığı sorunları ve hayatının çok büyük bir kısmını hatta seçimimize göre nerdeyse tamamını deneyim etmemiz, karakter ilişkilerinin düzeyi, efsane Navaho bölümü gibi sebeplerden en sevdiğim 2. oyundur.
1- Uncharted 3: ilk konsolum olan PS3'ü aldığımda oynadığım ilk oyun olmuştu. Öncesinde mobil oyunlar oynamış biri olarak girdiğim ilk konsol oyunuydu ve bu oyuna girdiğimde resmen ağzım açık kalmıştı. 2022 yılında oynuyordum ama üzerinden 11 sene geçmesine rağmen böyle bir şey olamaz diyordum. Hem bu saydığım sebeplerden hem de Uncharted 2'de saydığım durumların çoğunun bu oyunda da olması Uncharted 3'ün zirvede olmasının sebebi. Bende yeri her zaman ayrı olmuştur. Ana menüsünde çalan Nate's Theme müziği bile paha biçilemez.
4- Rise Of The Tomb Raider: Oynanışına ve atmosferine bayılıyorum. Haritası, Challenge Tomb'ları, ana karakteri, diğer ekstra oyun modları ve hikâyesinin son kısımları da bu kadar sevmemde büyük rol oynuyor.
3- The Witcher 3 Wild Hunt: Evreni, karakterleri, yan görevleri, açık dünyası, atmosferi ve en önemlisi de müzikleriyle bayıldığım çok çok sevdiğim bir oyundur. En sevdiğim 3. oyun olmasının yanı sıra şuana kadar oynadığım en iyi oyun olur kendisi.
2- Beyond Two Souls: Herşeyden önce bu oyunu bu kadar sevmemin sebebi hiç şüphesiz hikâye konusu. Beyond Two Souls her zaman oynadığım çoğu oyundan çok daha farklı hissettirmiştir. Ana karakterimizin yaşadığı sorunları ve hayatının çok büyük bir kısmını hatta seçimimize göre nerdeyse tamamını deneyim etmemiz, karakter ilişkilerinin düzeyi, efsane Navaho bölümü gibi sebeplerden en sevdiğim 2. oyundur.
1- Uncharted 3: ilk konsolum olan PS3'ü aldığımda oynadığım ilk oyun olmuştu. Öncesinde mobil oyunlar oynamış biri olarak girdiğim ilk konsol oyunuydu ve bu oyuna girdiğimde resmen ağzım açık kalmıştı. 2022 yılında oynuyordum ama üzerinden 11 sene geçmesine rağmen böyle bir şey olamaz diyordum. Hem bu saydığım sebeplerden hem de Uncharted 2'de saydığım durumların çoğunun bu oyunda da olması Uncharted 3'ün zirvede olmasının sebebi. Bende yeri her zaman ayrı olmuştur. Ana menüsünde çalan Nate's Theme müziği bile paha biçilemez.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Wing Commander 1-4
- SW: X-wing
- SW: TIE Fighter
- SW: X-Wing Alliance
- Wolfenstein 3D
- Doom - Doom II
- Duke Nukem 3D
- Leisure Suit Larry 1-6
- The Incredible Machine
- Knights of Old Republic 1-2
- Bioforge
- Warcraft II
- Starcraft
- Command & Conquer 1-2
- Red Alert 1-2
- Half Life
- Simcity
- Return to Castle Wolfenstein
- SW: Galactic Battle Grounds
- SW: Force Commander
- Quake (online)
Anakin Skywalker
Becerikli
CS, CS 1.6, GTA san.
UğurDerinDondurucu
Uzman
1- RDR2
2-TLOU
3-Sleeping Dogs Definitive Edition
4- GTA 5
5- ULTRAKILL (mükemmel bir oyun olmasa da benim için özel)
2-TLOU
3-Sleeping Dogs Definitive Edition
4- GTA 5
5- ULTRAKILL (mükemmel bir oyun olmasa da benim için özel)
yusufumm07
Üstün
- TLOU.
- RDR 2.
- Max Payne 3.
- Mount Blade II: Bannerlord.
- Long Dark.
- Sniper Elite 4.
- GTA 4.
- Manor Lords.
- Captaın Tsubasa Dream Team.
- Far Cry 3, 4 ve 5