erdym 74
Üstün
Evet zaten bir konuda konuşmuştuk bahsettiğim cihazı.
Cift cipli cihazi denk getirmekte zor. R40S Pro garanti cift cipli ondan eminim. Ancak e-ticaret sitelerinden alacagim cihazin nasil olacagi belli degil.Evet zaten bir konuda konuşmuştuk bahsettiğim cihazı.
En kötü şansını dener, iade edersin. Yani ben öyle yapacaktım eğer tek gelseydi. Şahsen böyle cihazları 2. el alma taraftarı da değilim. 2. el Anbernic ve Retroid gibi daha yüksek fiyatlı ve ülkemizde zor bulunan cihazlar için mantıklı.Cift cipli cihazi denk getirmekte zor. R40S Pro garanti cift cipli ondan eminim. Ancak e-ticaret sitelerinden alacagim cihazin nasil olacagi belli degil.
Sifir almaliyim diyorsun yani? Zaten kendime almiyorum. Hediye olarak alacagim. SD karti vs. degistirecegim ve oyunlari yukleyip surpriz yapmayi planliyorum.En kötü şansını dener, iade edersin. Yani ben öyle yapacaktım eğer tek gelseydi. Şahsen böyle cihazları 2. el alma taraftarı da değilim. 2. el Anbernic ve Retroid gibi daha yüksek fiyatlı ve ülkemizde zor bulunan cihazlar için mantıklı.
Sifir almalıyım diyorsun yani? Zaten kendime almiyorum. Hediye olarak alacagim. SD karti vs. degistirecegim ve oyunlari yukleyip surpriz yapmayi planliyorum.
Haklisin. Sifir alacagim. Birtech mi yoksa Seyu teknoloji mi sence? Ya da baska bir satici. Platform vs. fark etmez.Hediye bir şeyin retro değilse 2. el olması da çok mantıklı gelmiyor açıkçası.
Haklisin. Sifir alacagim. Birtech mi yoksa seyu teknoloji mi sence? Ya da baska bir satici. Platform vs. fark etmez.
Tesekkur ederim.Ben Seyu'dan aldım lakin onlar da toptan al satçı yani şu an ne satıyorlar bilemem eğer alırsan kesin doğrulamış oluruz. En azından bize gelen çift çip'di.
Hangi renkti bu arada size gelen R36S?Ben Seyu'dan aldım lakin onlar da toptan al satçı yani şu an ne satıyorlar bilemem eğer alırsan kesin doğrulamış oluruz. En azından bize gelen çift çip'di.