Playboi Carti ( Her albümünde bambaşka bir tarza yönelip yaptığı tarzın en iyisini yapıyor ve inanılmaz bir hype sanatçısı )
Kendrick Lamar ( Açıklamaya bile gerek yok batı yakasının kazanmasının sebebi diyebileceğimiz bir adam, rap tarihinin en başarılı diskografisine ve çok iyi sound-lyrics dengesine sahip )
Kanye West ( Tekrardan açıklamaya gerek yok eskiden yaptığı her albümün klasik ve çığır açıcı olduğu bir adam )
2Pac ( Rapper olarak Biggie'nin daha iyi olduğunu kabul ediyorum fakat Pac'ın vokali ve tutumundaki ateş günümüzde bile hissediliyor )
Mf Doom, Tyler, Rocky, JPEGMAFIA gibi isimleri de severim.
En sevdiğiniz 3 Rapci'yi ve en iyi olduğunu düşündüğünüz Rapci'yi yazar mısınız? Benim için: En sevdiklerim; Contra, Stabil, Hidra. En iyi olduğunu düşündüğüm ise, Defkhan.
Newschool'dan haz etmiyorum. Çoğunlukla oldschool Türkçe rap dinliyorum, özellikle dinlediğim kişi veya grup yok oldschool döneminden kalma tüm grup ve kişileri dinliyorum. Abluka alarm, Raffine, Sagopa Kajmer, Sansar salvo, Kadıköy acil gibi gruplar ve kişileri örnek verebilirim.