Detaylar
Kim cevapladı?PlayboiCarti
Uzman
Playboi Carti ( Her albümünde bambaşka bir tarza yönelip yaptığı tarzın en iyisini yapıyor ve inanılmaz bir hype sanatçısı )
Kendrick Lamar ( Açıklamaya bile gerek yok batı yakasının kazanmasının sebebi diyebileceğimiz bir adam, rap tarihinin en başarılı diskografisine ve çok iyi sound-lyrics dengesine sahip )
Kanye West ( Tekrardan açıklamaya gerek yok eskiden yaptığı her albümün klasik ve çığır açıcı olduğu bir adam )
2Pac ( Rapper olarak Biggie'nin daha iyi olduğunu kabul ediyorum fakat Pac'ın vokali ve tutumundaki ateş günümüzde bile hissediliyor )
Mf Doom, Tyler, Rocky, JPEGMAFIA gibi isimleri de severim.
Kendrick Lamar ( Açıklamaya bile gerek yok batı yakasının kazanmasının sebebi diyebileceğimiz bir adam, rap tarihinin en başarılı diskografisine ve çok iyi sound-lyrics dengesine sahip )
Kanye West ( Tekrardan açıklamaya gerek yok eskiden yaptığı her albümün klasik ve çığır açıcı olduğu bir adam )
2Pac ( Rapper olarak Biggie'nin daha iyi olduğunu kabul ediyorum fakat Pac'ın vokali ve tutumundaki ateş günümüzde bile hissediliyor )
Mf Doom, Tyler, Rocky, JPEGMAFIA gibi isimleri de severim.
Guilty Conscience
Üstün
Joker.
Eminem bir de.
Eminem bir de.
Daha önce Türk rap sanatçılarını söylemiştim. Yabancı olarak;
Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign, Snoop Dogg, Rick Ross, Chevy Woods, 2 Chainz, Juicy J, Tinie Tempah.
Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign, Snoop Dogg, Rick Ross, Chevy Woods, 2 Chainz, Juicy J, Tinie Tempah.
Reend
Başarılı
Kayra ve Pit10. 
Scania V8
Uzman
Ceza, Sansar Salvo, Hidra, Şanışer, Allame. En iyisi Ceza.İyi sosyaller,
En sevdiğiniz 3 Rapci'yi ve en iyi olduğunu düşündüğünüz Rapci'yi yazar mısınız? Benim için: En sevdiklerim; Contra, Stabil, Hidra. En iyi olduğunu düşündüğüm ise, Defkhan.
HDDKullanıyorum
Üstün
Newschool'dan haz etmiyorum. Çoğunlukla oldschool Türkçe rap dinliyorum, özellikle dinlediğim kişi veya grup yok oldschool döneminden kalma tüm grup ve kişileri dinliyorum. Abluka alarm, Raffine, Sagopa Kajmer, Sansar salvo, Kadıköy acil gibi gruplar ve kişileri örnek verebilirim.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-