Sevdiğiniz tarayıcı nedir?

• Opera

Oy: 0 0,0%
  • Opera GX

• DuckDuckGo Browser

• Arc Browser

• Internet Explorer

• UC Browser

• Waterfox

• Thorium Browser

• Falcon

• Ghostery

• Samsung Browser

• Oy verenlerin toplamı
    65
Merhaba, sevdiğiniz veya beğendiğiniz tarayıcı nedir? Nedenini de açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler. Fazladan beğendiğiniz, sevdiğiniz tarayıcı var ise, çoklu oy kullanabilirsiniz. Saygılar.
Belki başka tarayıcılarda daha iyileri vardır bilmiyorum ancak;
Safari'nin FaceTime aramasındayken bir web sitesine konuştuğun kişiyle paylaşmak olsun, iCloud sekmeleri sayesinde telefonum, tabletim ya da bilgisayarımda gezinmiş olduğum sitelere yine bu cihazların herhangi birinde direkt erişebiliyor olmam ve ekstra olarak sürekli girdiğim bir web sitesinde sevmediğim bir kısmı olduğunda "dikkat dağıtıcı öğeleri gizle" ile o kısımları kapatabiliyorum.

2021'den beri bilgisayarımda Microsoft Edge'den memnunum. Windows 11 ile entegre bir görünüme sahip olması da hoşuma gidiyor. Yakın zamana kadar mobilde eklenti desteğinden dolayı ana tarayıcı olarak Firefox kullanıyordum ama Microsoft Edge'in mobil sürümüne de eklenti desteği ve bilindik bazı eklentilerin de gelmesiyle mobilde tarafta da büyük oranda Microsoft Edge'e döndüm.

Merhaba, sevdiğiniz veya beğendiğiniz tarayıcı nedir? Nedenini de açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler. Fazladan beğendiğiniz, sevdiğiniz tarayıcı var ise, çoklu oy kullanabilirsiniz. Saygılar.
Açık kaynaklı ve gizlilik odaklı olduğu için Librewolf'u tercih ediyorum.
Görünüm ve Arayüz olarak Yandex güzel geliyor ara sıra onu kullanıyorum.