Detaylar
Kim cevapladı?Linux Mint.Benim Lubuntu Peki sizin hangisi?
Ubuntu
Kubuntu
Lubuntu
Xubuntu
Ubuntu Mate
Ubuntu Cinnamon
Ubuntu Budgie
Ubuntu Unity
Edubuntu
Ubuntu Studio
Vs...
Beyefendi aslında Cannoical Ubuntu ailesinin Ubuntu çeşitlerinden bahsetmiştim. Linux Mint ve Zorin OS gibi Ubuntu LTS tabanlı dağıtımlar değil.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Ubuntu.
"Merhaba, son zamanlarda Mint sürümünü çok fazla duymaya başladım. Bir M.2 alıp ona kurmayı düşünüyorum, ancak Mint nasıl bir sürüm, iyi mi? Windows'a benzeyen birçok özelliği olduğu söyleniyor galiba."
Güzeldir."Merhaba, son zamanlarda Mint sürümünü çok fazla duymaya başladım. Bir M.2 alıp ona kurmayı düşünüyorum, ancak Mint nasıl bir sürüm, iyi mi? Windows'a benzeyen birçok özelliği olduğu söyleniyor galiba."
İyidir bide Zorin OS var o da mükemmel."Merhaba, son zamanlarda Mint sürümünü çok fazla duymaya başladım. Bir M.2 alıp ona kurmayı düşünüyorum, ancak Mint nasıl bir sürüm, iyi mi? Windows'a benzeyen birçok özelliği olduğu söyleniyor galiba."
Ben Steam üzerinden birçok oyun oynuyorum oyuna yönelik bir sürüm var mıdır? Ekran kartı driverı destekleyen ya da Steam oyunlarını.