Aslında o dönem bu muhabbet bu kadar kötü değildi, elbette seti olan öndeydi ama oyun dengeliydi. Altınla alınan silahlarla bile bileğin varsa kapışabiliyorduk, özel kurt muhabbeti de yoktu...Dünyanın en P2W bu oyunu bu olabilirdiHer şey süreliydi ama yine de sarıyordu. Hileden geçilmiyordu orası ayrı. Hileyle Asmon Bahama alırlardı kurt avında ne söverdik.
Detaylar
Kim cevapladı?Rogue 18
Uzman
Alt + f4 sebebi.
Ateş Baruttan sonra oyun çöküşe geçti aga maalesef.Aslında o dönem bu muhabbet bu kadar kötü değildi, elbette seti olan öndeydi ama oyun dengeliydi. Altınla alınan silahlarla bile bileğin varsa kapışabiliyorduk, özel kurt muhabbeti de yoktu...
DeadlyMania7 61
Bilgin
Aslında o dönem bu muhabbet bu kadar kötü değildi, elbette seti olan öndeydi ama oyun dengeliydi. Altınla alınan silahlarla bile bileğin varsa kapışabiliyorduk, özel kurt muhabbeti de yoktu...
Oyun dövmeleri op yapmaya başlayınca bozuldu. Zeki kurt alıp takla spamlayarak normal kurtla takla atan adamı alabiliyordun.
Dünyanın en P2W bu oyunu bu olabilirdiHer şey süreliydi ama yine de sarıyordu. Hileden geçilmiyordu orası ayrı. Hileyle Asmon Bahama alırlardı kurt avında ne söverdik.
Ben hiç Bahama'ya karşı oynamadım ya Full videolarda görüyordum da bana hiç denk gelmemişti
Özeller mahvetti oyunu, Yiğit Demir'in ilk geldiği yama prime üstü prime dönemdi...Eki Görüntüle 216501
Eki Görüntüle 216502
Alt + f4 sebebi.
Ateş Baruttan sonra oyun çöküşe geçti aga maalesef.
Rogue 18
Uzman
İyi ki denk gelmemiş küfür etmediğin değer kalmazdı. Asmon bile ölmüyordu Bahama hiç ölmüyordu. Uzas falan lazım anca.Oyun dövmeleri op yapmaya başlayınca bozuldu. Zeki kurt alıp takla spamlayarak normal kurtla takla atan adamı alabiliyordun.
Ben hiç Bahama'ya karşı oynamadım ya Full videolarda görüyordum da bana hiç denk gelmemişti.
Bu da yasaklı silahlardandı alan küfür yerdi
Özeller mahvetti oyunu, Yiğit Demir'in ilk geldiği yama prime üstü prime dönemdi...
YSS vardı abi oyunda akıl almaz bir şey
DeadlyMania7 61
Bilgin
Ben fosil zamanlardan olduğum için ayrıca normal karakteri olanın etrafında evliya gibi dolanırdık, hele ki normal karakter + seti varsa "vay be." derdik...
İnternet kafelerden ucuza nakit alırdık, Ramazan etkinliğinde 1+3'ler oluyordu, o dönem Elverici SL düşürmüştüm:')
Benim en net hatırladığım Fanta kapağından kodlar girip nakit alabiliyordun. 5 kod 1000 nakitmi ne yapıyordu. Pedro gomez özel versiyon çıkarmıştım
İyi ki denk gelmemiş küfür etmediğin değer kalmazdı. Asmon bile ölmüyordu Bahama hiç ölmüyordu. Uzas falan lazım anca.
Eki Görüntüle 216504
Bu da yasaklı silahlardandı alan küfür yerdi
Eki Görüntüle 216506
YSS vardı abi oyunda akıl almaz bir şey![]()
Bir ara Seda Sayan falan geldi ya. Cama dayanıp izleyeceğiz diye az ölmedik.
AAA daha lanetti ya uzasdan atış hızı daha yüksekti.
Aslında oyun resmi olarak kapatılsa kaynak kodları internette dolaşır, hatta benim bildiğim dolaşıyor da bir yerlerde. Böyle nostalji olarak canlı tutulmaya çalışılsa mükemmel olurdu... Hâlâ oynardım ben şahsen.
Özellerin olmadığı, saçma sapan nakit silahlarının olmadığı, OG dönemde ne varsa o olsa falan. :')
Özellerin olmadığı, saçma sapan nakit silahlarının olmadığı, OG dönemde ne varsa o olsa falan. :')
Rogue 18
Uzman
Benim en net hatırladığım Fanta kapağından kodlar girip nakit alabiliyordun. 5 kod 1000 nakitmi ne yapıyordu. Pedro gomez özel versiyon çıkarmıştım.
Bir ara Seda Sayan falan geldi ya. Cama dayanıp izleyeceğiz diye az ölmedik.
AAA daha lanetti ya uzasdan atış hızı daha yüksekti.
Seda Sayan'ı hiç hatırlamıyorum ya, Esra Ceyda kardeşler gelmişti onlarla mı karıştırdın acaba?
Şaka de buna ya, lütfen şaka olsun...Seda Sayan'ı hiç hatırlamıyorum ya, Esra Ceyda kardeşler gelmişti onlarla mı karıştırdın acaba?
Eki Görüntüle 216512
Rogue 18
Uzman
Eski bir laptop'um vardı onunla oynardım, yarım saat oynayabiliyordum ama sonra ısınıp kendini kapatıyordu laptop, sonra açıp tekrar bir yarım saat böyle döngüdeydiAslında oyun resmi olarak kapatılsa kaynak kodları internette dolaşır, hatta benim bildiğim dolaşıyor da bir yerlerde. Böyle nostalji olarak canlı tutulmaya çalışılsa mükemmel olurdu... Hâlâ oynardım ben şahsen.
Yok gerçek, bunları hatırlamıyor musun?