Dünyanın en P2W bu oyunu bu olabilirdi Her şey süreliydi ama yine de sarıyordu. Hileden geçilmiyordu orası ayrı. Hileyle Asmon Bahama alırlardı kurt avında ne söverdik.
Aslında o dönem bu muhabbet bu kadar kötü değildi, elbette seti olan öndeydi ama oyun dengeliydi. Altınla alınan silahlarla bile bileğin varsa kapışabiliyorduk, özel kurt muhabbeti de yoktu...
Aslında o dönem bu muhabbet bu kadar kötü değildi, elbette seti olan öndeydi ama oyun dengeliydi. Altınla alınan silahlarla bile bileğin varsa kapışabiliyorduk, özel kurt muhabbeti de yoktu...
Dünyanın en P2W bu oyunu bu olabilirdi Her şey süreliydi ama yine de sarıyordu. Hileden geçilmiyordu orası ayrı. Hileyle Asmon Bahama alırlardı kurt avında ne söverdik.
İyi ki denk gelmemiş küfür etmediğin değer kalmazdı. Asmon bile ölmüyordu Bahama hiç ölmüyordu. Uzas falan lazım anca.
Bu da yasaklı silahlardandı alan küfür yerdi
Ben fosil zamanlardan olduğum için ayrıca normal karakteri olanın etrafında evliya gibi dolanırdık, hele ki normal karakter + seti varsa "vay be." derdik...
İnternet kafelerden ucuza nakit alırdık, Ramazan etkinliğinde 1+3'ler oluyordu, o dönem Elverici SL düşürmüştüm:')
İyi ki denk gelmemiş küfür etmediğin değer kalmazdı. Asmon bile ölmüyordu Bahama hiç ölmüyordu. Uzas falan lazım anca. Eki Görüntüle 216504
Bu da yasaklı silahlardandı alan küfür yerdi
Aslında oyun resmi olarak kapatılsa kaynak kodları internette dolaşır, hatta benim bildiğim dolaşıyor da bir yerlerde. Böyle nostalji olarak canlı tutulmaya çalışılsa mükemmel olurdu... Hâlâ oynardım ben şahsen.
Özellerin olmadığı, saçma sapan nakit silahlarının olmadığı, OG dönemde ne varsa o olsa falan. :')
Aslında oyun resmi olarak kapatılsa kaynak kodları internette dolaşır, hatta benim bildiğim dolaşıyor da bir yerlerde. Böyle nostalji olarak canlı tutulmaya çalışılsa mükemmel olurdu... Hâlâ oynardım ben şahsen.
Özellerin olmadığı, saçma sapan nakit silahlarının olmadığı, OG dönemde ne varsa o olsa falan. :')
Eski bir laptop'um vardı onunla oynardım, yarım saat oynayabiliyordum ama sonra ısınıp kendini kapatıyordu laptop, sonra açıp tekrar bir yarım saat böyle döngüdeydi