En son ne aldınız ve fiyatı ne kadardı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmreBey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Kardeşime yeni yıl hediyesi olarak God Of War (24.99 dolar),CS 2 (14.99 dolar),Doom Eternal (5.99 dolar),Metro Exodus (4.59 dolar) aldım.

Caramio, 7.25 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu mahalle bilgisayarcıları insanı katil eder. O bilgisayarcı da bu işi yapmasın, başka fan takmaktan anakart yanması nerde görülmüş?

Yaklaşık olarak 15 euroya Roma uçak bileti aldım. Dönerden az daha pahalıya geldi.

İfadeler: 792
Bu mahalle bilgisayarcıları insanı katil eder. O bilgisayarcı da bu işi yapmasın, başka fan takmaktan anakart yanması nerede görülmüş?

Özür dileyerek söylüyorum normalde her günümüzü sıkıntısız güle oynaya geçirdiğimiz babamla şimdi kedi köpek gibiyiz köpek kadar saygı duymuyor bana artık.

Artık yeter deyip Vatan'a gittim yetkili bir kişiye sordum yetkili kişinin herhangi bir sorun teşkil etmeyeceğini belirttiği halde bana inanmadılar ne fayda yine köpekten beter ettiler ne ölüme ne ölüsüne konuşmuyorum.

Bu mahalle bilgisayarcıları insanı katil eder. O bilgisayarcı da bu işi yapmasın, başka fan takmaktan anakart yanması nerede görülmüş?

Harbi katılıyorum bir de sistemimi aldığım bilgisayarcı bu sırf şu bilgisayarcı yüzünden öz babamla neredeyse abartmıyorum birbirimize düşman olduk.

İfadeler: 725
14.01.2024 Güncellemesi: Deezer premium aldım. 32 lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…