Detaylar
Kim cevapladı?Ben 26 Temmuz'da gereksiz mesajlardan almışım. Technopat da dahil ilk defa bu kadar uzun süredir uyarı almıyorum.
Evet, Türkçem yok.
- Makaleler
- 1
TP'de 3 aylik profil yasagi yemistim, oradaki 18 uyarimin 8 tanesi profil.
Gereksiz mesaj yazdigim icin uyari yemisim burada da en son.
Gereksiz mesaj yazdigim icin uyari yemisim burada da en son.
SoldierBoyBabam
Üstün
Birine troll demiştim. Bu çarşamba.
- Makaleler
- 1
Techolay üzerinde hiç uyarı almadım. Technopat kullandığım dönemde en son dolandırıcılıktan uyarı vermişlerdi. Haksız bir uyarıydı. Sorunu bilet sisteminden çözemedik. Şimdilerde Technopat ile tek bağım arada siteye girip "sıcak fırsatlar" kısmında ne indirimler var diye bakınmak. Bildiğim bir konu varsa bile cevapsız bırakıyorum. Merak edip okumak isteyen olursa diye daha önceden yazdığım bir mesajımı alıntıya ekledim.
Dolandırıcılık. Temu'dan sağlam ürün alıp sorunluymuş gibi para iadesi aldığımı iddia etmişlerdi. Başka bir arkadaş bu dediğim işi yapmış ama ben yapmadım. Ürünümde kutu hasarı ve ufaktan kozmetik hasar vardı. O 200 sayfalık F75 konularından birisinde konuşuyorduk işte. Benim bu Temu'dan pek alışveriş deneyimim olmadığı için ne dedi ve sonrasında şak diye para yatırdılar merak ettim. Kendi durumumda birisinin bir miktar zarar tazmini veya uygulama içi kredi istemesi gayet normal. Her neyse, arkadaş destekle nasıl konuştu ve nasıl bir üslubu vardı öğrenmek amacıyla destek mesajlarını istedim. Arkadaş mesajları attı, daha ne geri dönüş yaptım ne konuya yazdım. Sabahına hesaba "dolandırıcılık" diye uyarı atmışlar. Yahu kardeşim kehanet becerilerin mi varda sen benim bu işi yaptığımdan bu kadar eminsin. Sonra bilet açtım işte, önce 7 gün beklettiler cezayı bitireyim diye. Hiç iş yoğunluğu falan demesinler beni bekletmeleri bilinçli bir tercihti. Sonrasında uzun uzun konuştuk. Adamlara görsel olarak ürünün son durumunu gösterdim. Sipariş ekranında kocaman "teslim edildi" yazıyor. Ben para iadesi almış olsaydım eminim o ekranda farklı yazacaktı, gözleriyle görmelerine rağmen kendi bildiklerini okudular. Technopat hesabımdan bu çirkin uyarıyı kaldırmadılar. Sonuç olarak 2 senelik emeğim olan o platformda artık konulara yardım sağlamama kararı aldım.
Pcman80
Üstün
En son 23 şubatta almışım.