En son uyarınızı ne zaman ve neden aldınız?

TP'de 3 aylik profil yasagi yemistim, oradaki 18 uyarimin 8 tanesi profil.
Gereksiz mesaj yazdigim icin uyari yemisim burada da en son.

Kural 29 dahilinde siyasi mesaj veya siyasi liderler barındıran avatarlar Sosyal'de yasak. Bu sebep ile avatarınız silindi, ve anlık biten bir uyarı verildi.

2 Ocak. Moderatör anlık biten uyarı vermiş, sağ olsun.

Gereksiz mesajlar. Aslında gereksiz mesaj değil çekmediği için ban veriyor ve hep aynı malum kişi. Bir gün tersims gelirse ağır hakaret edeceğim kendisine.

Techolay üzerinde hiç uyarı almadım. Technopat kullandığım dönemde en son dolandırıcılıktan uyarı vermişlerdi. Haksız bir uyarıydı. Sorunu bilet sisteminden çözemedik. Şimdilerde Technopat ile tek bağım arada siteye girip "sıcak fırsatlar" kısmında ne indirimler var diye bakınmak. Bildiğim bir konu varsa bile cevapsız bırakıyorum. Merak edip okumak isteyen olursa diye daha önceden yazdığım bir mesajımı alıntıya ekledim.

4 Eylül'de Yanlış kategoriye konu açmaktan uyarı almışım. Bence saçma, yani sürekli yapsam bu hatayı amenna ama, özellikle dikkat ederim açtığım kategorilere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…