Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Bunlar arasından Firefox daha iyi.
Reend
Başarılı
Firefox ESR olabilir. He beta versiyonlarını kullanmıyorsanız stabilite konusunda aralarında çok fark yok bence. 
Büyük tarayıcıların tamamı stabil çalışır. Elbette sorunlar yaşayan bazı insanlar olacak bu her uygulama için böyledir. Avantaj konusunda da ne aradığına bağlı. Yerleşik reklam engelleyicisi iyi olsun ve az kaynak tüketsin diyorsan Brave, özelleştirmesi fazla olsun diyorsan Vivaldi. Google veya Microsoft ekosistemindeysen bunlardan birini kullanman daha iyi olabilir.
Elma ısıran
Üstün
En stabil çalışan tarayıcı Safari'dir. Keşke daha fazla kişinin kullanma imkanı olsaydı da ne dediğimi anlayabilseydi. Diğer cihazlarda ise biraz fazla kaynak tüketimi olsa da Chrome iyidir. Pek çok şeyi destekler, senkronizasyonu da başarılı sayılır.
duranforreal
Üstün
Brave Optimizasyon konusunda güzeldir. Yerleşik reklam engelleyici ve VPN ile güzel deneyim sunuyor. Edge kullanıyordum "Tarayıcıdan verilerini aktar" kısmında Edgeden aktarmaqya çalışınca çöküyordu ama klasörle falan hallettim mis gibi tarayıcı tavsiye ederim.
Hayatım boyunca Chrome kullandım ben direkt. Bir kere bile çöktüğünü hatırlamıyorum ve daha basit bir tarayıcı da yok. Ek olarak Brave de kullanıyorum tabii ama Chrome'un eline su dökemez bu basitlik konusunda.
Chrome. Chrome kötü diyenler olabilir ama teknoloji devinin bir arama motoru. Kalite buradan koktuğu belli oluyor.