Dazti

Becerikli
Domainlerle ilgileniyorum son günlerde merakımdan dolayı, en ucuz domain nerede bakıyorum ama ilk yıl indirimli olup yenileme ücreti yüksek olan siteler istemiyorum.
Bildiğim Spaceship ve Cloudflare var, Atak Domain'e falan rastladım ama onun hakkında çok bilgim yok yardımcı olur musunuz?

Genelde weebly diye hatırlıyordum. Ama subdomain bedava olur genelde DuckDNS işine yarayabilir.

Domainlerle ilgileniyorum son günlerde merakımdan dolayı, en ucuz domain nerede bakıyorum ama ilk yıl indirimli olup yenileme ücreti yüksek olan siteler istemiyorum.
Bildiğim spaceship ve Cloudflare var, atak Domain'e falan rastladım ama onun hakkında çok bilgim yok yardımcı olur musunuz?

Bildiğim Spaceship ve Cloudflare var, Atak Domain'e falan rastladım ama onun hakkında çok bilgim yok yardımcı olur musunuz?
Cloudflare kullanmanız sizin yararınıza zira, botnet yeme olasılığınız yüksek

Cloudflare kullanmanız sizin yararınıza zira, botnet yeme olasılığınız yüksek
Spaceship ile fiyat farkları çok değil ama Spaceshipten alıp Cloudflare'a bağlasam fark olur mu?

Genelde 30 gün deneme süresi olan domainler var her deneme süren bitince başka domain arasında mekik dokursun artık :rofl:
Ben indirimli veya ücretsiz domain veren yerler değil Cloudflare Registrar gibi uygun fiyatlı yerler arıyorum

Ben Squarespace kullanıyorum gayet memnunum. New York merkezli bir şirket.