En ucuz internet sağlayıcısı?

Türk Telekom da şöyle bir kampanya var bu arada.

NetSpeed'i tercih edebilirsiniz. Bende NetSpeed'e geçebilirim yakında TurkNet'i bırakıp. Çevremde kullanan insanlarda memnun.

Eki Görüntüle 127986

Ben bundan faydalandım. 15 ay taahhüt var. Fiberde Yılın Fırsatı Kampanyası 2 diye geçiyor.
Hocam bu tablodan hiç bir şey anlamadım açıkçası. Beni sadece 35 MBPS olan paket ilgilendiriyor zahmet olmazsa küçük bir özet geçebilir misiniz fiyat konusunda cahilim internet konularında kusura bakmayın.

Hocam bu tablodan hiç bir şey anlamadım açıkçası. Beni sadece 35 MBPS olan paket ilgilendiriyor zahmet olmazsa küçük bir özet geçebilir misiniz fiyat konusunda cahilim internet konularında kusura bakmayın.

35 Mbps 15 ay taahhütle 359₺

Buraya girip DM olarak "Şu anda aktif olarak Türk Telekom evde internet müşterisiyim. ‘Fiberde Yılın Fırsatı Kampanyası 2'den yararlanmak istiyorum" dersen iletişime geçerler.

Hocam cayma bedeli gibi bir şey istediler mi? Başka bir forumda okudum da bir kişiden 3500 Küsür TL istemişler. Tahaddüt bitmeden yaptırdığı için sanırsam.
Telekom'a geçtikten 1 gün sonra X'den yazdım, 2 saat sonra aradılar geçirdiler direkt. Cayma bedeli filan yok.

Bilgili bir müşteri temsilcisine denk gelirseniz cayma bedeli filan istemezler ama bazı temsilciler ne yazık ki bir taraflarından cayma bedeli çıkartabiliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…