korayklfa

Çalışkan
Selam, şu an da TurkNet kullanıyorum. 100 megabit destekliyor altyapı. 500 lira ödemekteyiz ama yakında sanırım 700 lira olacakmış. Daha ucuz bir internet sağlayıcısı önerir misiniz?

Selam, şu an da TurkNet kullanıyorum. 100 megabit destekliyor altyapı. 500 lira ödemekteyiz ama yakında sanırım 700 lira olacakmış. Daha ucuz bir internet sağlayıcısı önerir misiniz?

Türk Telekom fiyatına göre bence iyi eskiden kötüydü ama son zamanlarda kendini duzeltti memnunum.

Zaten ülkemizde belirli bir kalitenin üzerinde çok fazla internet servis sağlayıcı yok. TT altyapı için TT, Türknet ve Millenicom; SOL altyapı için SOL ve Millenicom var.

Fiyatlarına baktığımda genel olarak Millenicom en mantıklı gözüküyor her iki altyapı için de.

Teşekkür ederim hepinize. Peki Millenicom'da internet bağlantısı sorunu vesaire yaşanır mı ki. Beni en çok delirten işlerden birisi çünkü. Türknette hiç yaşamadım öyle şeyler.

Teşekkür ederim hepinize. Peki Millenicom'da internet bağlantısı sorunu vesaire yaşanır mı ki. Beni en çok delirten işlerden birisi çünkü. Türknette hiç yaşamadım öyle şeyler.
Millenicom kullandığım dönemde sürekli kesintiler yaşıyordum ve bu sorunu bir türlü çözemediler. Fiber kullanıcısı değilseniz modem bile vermeyen, gerçekten kötü bir firma.