Makaleler
5
Yer
Winterfell
Netspeed taahhüdümüz bitti. Mevcut paketi devam ettirirsen, ilk 3 ay 400 TL, sonraki 3 ay 650 TL kampanyası var.
Sizin önerebileceğiniz başka sağlayıcı var mı? Kablonet altyapımız yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Komşularınıza sorun. Çünkü her internet servis sağlayıcısı farklı bölgelerde farklı hizmet veriyor. Mesela Aydın'da Vodafone Net kullanan arkadaşım sürekli kesintiden bıkmış, başka firmaya geçmişken ben hiç sorun yaşamadım. Bazıları Türknet'te sorun yaşamıyorlar. Yani markaya göre değil, bölgeye göre seçim yapmak gerek. O yüzden de en iyisi kullanan komşulardan bilgi almak.

Bu soru forum sorusu değildir, arkadaşın dediği gibi her bölgede en iyi veya en kötü farklıdır.

En iyisi sokağınızdaki kişilere sormak; kopma oluyor mu? Ping çıkıyor mu? vs.

Netspeed taahhüdümüz bitti. Mevcut paketi devam ettirirsen, ilk 3 ay 400 TL, sonraki 3 ay 650 TL kampanyası var.

TurkNet ile altyapı hızını sorgula eğer almak istediğin hızda ise TurkNet kesinlikle.

Bölgemde hangi altyapı varsa onu kullanıyorum. Her zaman hiçbir firmada bu şekilde majör bir sorun yaşamadım. Aktif olarak Vodafone 200 Mbit altyapısı vardı, kendine ait onu kullanıyordum. 1000 Mbit geldi, ona geçtim ama kendisinin mi Telekom'un mu bilemem.

Birkaç aydır bir sorun yaşıyorum. Sorun yaşadığımda aradığımda telesekretere yönlendirip kapatıyor. Sorun yokken aradım, bu sefer "Sorun yaşamıyorsanız kayıt açamam" diyor. Yaşadığımda size ulaşamıyorum ama dedim, ısrar ediyor. Diyelim ki ulaştım, bu nasıl bir hizmet türü? Siz resmen müşterinize "Sorunu çözelim, bir daha yaşamayın" demiyorsunuz; "Sorunu bir daha yaşayın, bakarız" diyorsunuz deyince işler değişti, kayıt falan açıldı. Aradılar, ekip yönlendirilecek, randevu alındı, mesaj geldi, onayladık falan, ekip de gelmedi, sorun çözüldü olarak işaretlemişler, bir garipler. Genel olarak bu olay haricinde çok memnunum ama.

Bölgenizde en iyi F/P hızı sunan ISS'yi seçin. Zaten TTNET/Türknet/SOL üçlüsünden başka altyapı yoktur diye tahmin ediyorum. En iyi hızı en iyi fiyatla veren ISS her zaman daha iyidir gözümde.