Tüm bu sitelerden veriyi anlık ve güncel olarak mı aktarıyorsunuz? Öyleyse bunu nasıl yapıyorsunuz?

Tüm bu sitelerden veriyi anlık ve güncel olarak mı aktarıyorsunuz? Öyleyse bunu nasıl yapıyorsunuz?

Ne yazık ki anlık olarak çekemiyorum hatta bütün siteleri çekmem duruma göre 2-3 saat arası sürüyor en büyük sebebi de çok hızlı çekmeyi denedigimde bot korumasına takılmam ve takılmamak için ürün sayfalarının tek tek gezmek zorunda kalmam

Su an icin sorun olmaz ama site hiti artarsa bantgenisligi yasamamak icin tek seferde gosterilen makine sayisini azaltmak gerekebilir. 60 varsayilan yerine 20 ile baslamak gibi. Site icin host ne kadar veri kullanimina izin veriyor, onu da etkiler tabii.

Su an icin sorun olmaz ama site hiti artarsa bantgenisligi yasamamak icin tek seferde gosterilen makine sayisini azaltmak gerekebilir. 60 varsayilan yerine 20 ile baslamak gibi. Site icin host ne kadar veri kullanimina izin veriyor, onu da etkiler tabii.

Filtre işini arkada yapmakla şimdilik ugraşmak istemedigimden bütün ürünleri tek seferde çekiyorum zaten ürünler Cache'de durduklarından her seferinde DB'ye gitmiyor ideal bir çözüm degil fakat bir hobi projesi için şimdilik iş görüyor kullanıcı sayısı artarsa bir revize ederim ama şimdilik geliştirme sürecimi uzatmak istemiyorum.

Islemci markasi sectigimizde anakart chipsetleri o markaya gore daraltilabilir. Ya da tersi durumda olabilir. Teknik bilgisi olmayanlar bu haliyle yanlış chipset secince sonuç cikmadigi icin sitede sorun oldugunu dusunebilir.

Ekledim hocam.

Filtre işini arkada yapmakla şimdilik ugraşmak istemedigimden bütün ürünleri tek seferde çekiyorum zaten ürünler Cache'de durduklarından her seferinde DB'ye gitmiyor ideal bir çözüm degil fakat bir hobi projesi için şimdilik iş görüyor kullanıcı sayısı artarsa bir revize ederim ama şimdilik geliştirme sürecimi uzatmak istemiyorum.

Ekledim hocam.
Eline saglik. Simdi ayni islemi islemci modeli icin de yapman gerekiyor ama. 😋😎

Son düzenleme:
Bu hata sitenin bilgileri yanlis girmesinden. Anakart DDR5 ama RAM'i 4 girmisler. Core Ultra 225 makinede DDR4 RAM gorunuyor. Simariklik yapip DDR4 - DDR5 te otomatik olsun mu diyecektim. Ilkinde patladik. 😺

Dosya Ekleri

• gr1mfyd.webp
    gr1mfyd.webp
    215 KB · Görüntüleme: 59
Bu hata sitenin bilgileri yanlış girmesinden. Anakart DDR5 ama RAM'i 4 girmisler. Core Ultra 225 makinede DDR4 RAM gorunuyor. Simariklik yapip DDR4 - DDR5'te otomatik olsun mu diyecektim. Ilkinde patladik. 😺

Hocam siteler tahmininizden fazla hatalı ürün giriyor mümkün olduğumca çok kademeyle kontrol etmeye çalışıyorum ama bazen olmuyor ne yazık ki.

Hocam siteler tahmininizden fazla hatalı ürün giriyor mümkün olduğumca çok kademeyle kontrol etmeye çalışıyorum ama bazen olmuyor ne yazık ki.
Bu zaten senin cozebilecegin bir sey degil. Adam Core 7 Ultra 265'te DDR4 RAM kullanmak istiyorsa ne yapablirsin ki? Evet, onu da girmisler.