Merhaba, güzel gözüküyor. Önerim ana sayfaya sayfalama mantığı eklemen, yoksa aşağıya kaydırdıkça sunucuyu yoracak ve hatalar olacak.
Ek olarak lazy load fonksiyonunu da görseller için eklemeni tavsiye ederim.

Merhaba, güzel gözüküyor. Önerim ana sayfaya sayfalama mantığı eklemen, yoksa aşağıya kaydırdıkça sunucuyu yoracak ve hatalar olacak.
Ek olarak lazy load fonksiyonunu da görseller için eklemeni tavsiye ederim.
Hocam, sayfalama mevcutta var; aşağı doğru scroll yaptığınızda URL değişiminden de görebilirsiniz. Infinite scroll hoşuma gittiği için geçişi bu şekilde yaptım. Zaten sayfalamayı kapatınca yükleme süreleri oldukça artıyor. Görsellerde de boyutlarını küçük tuttuğum için çok üzerine düşmedim açıkçası; PageSpeed Insights sonuçları yeterli geldi. Bunun yerine yeni filtrelere ve özellikle getirilmeye odaklandım. Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Telefondan da denedim sonuç aynı. Opera 85 (2022 sürümü) masaüstünde Brave.
Hocam testlerimde bir sorun bulamasam da notumu aldım daha sonra detaylıca bakacağım

Hocam başarılı bir App. Şu amaçla kullanılabilir, APU sistem alıp, ekran kartını 2 elden almak isteyenler için.

Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Karşılaştırma özelliginin ilk versiyonunu ekledim
1766098853678.webp

Son düzenleme:
Of! Hazır sistem çıkaran elemanları morartmak için 1 saat araştırmama gerek kalmayacak 👌 Eline sağlık bayağı iş yapar bu.
Yasal sorun olmazsa bunu yaymaya çalış. Gerçi %99.99999 ihtimalle markalar rahatsızlık duyacak ve indirecek gibi geliyor. Vazgeçtim içeride kalması daha iyi gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Of! Hazır sistem çıkaran elemanları morartmak için 1 saat araştırmama gerek kalmayacak 👌 Eline sağlık bayağı iş yapar bu.
Yasal sorun olmazsa bunu yaymaya çalış. Gerçi %99.99999 ihtimalle markalar rahatsızlık duyacak ve indirecek gibi geliyor. Vazgeçtim içeride kalması daha iyi gibi.

Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam.

Taksit seçenekleri doğru çalışmaya başladığı an vazgeçilmezim olacaktır.

Taksit seçenekleri tarafı biraz karışık bir durumda; zaten hâlâ geliştirme sürecinde. Fark ettiğim ve üzerinde çalıştığım hatalar var. Ancak belki sizin gördüğünüz, benim fark etmemiş olabileceğim bir hata da olabilir. Gördüğünüz hataları yazarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Taksit seçenekleri tarafı biraz karışık bir durumda; zaten hâlâ geliştirme sürecinde. Fark ettiğim ve üzerinde çalıştığım hatalar var. Ancak belki sizin gördüğünüz, benim fark etmemiş olabileceğim bir hata da olabilir. Gördüğünüz hataları yazarsanız çok sevinirim.

Aslında sorun şöyle, peşin fiyatına taksitleri görmek istiyor insan, o da karmaşık bir yapı oluyor sanırım. Yoksa zaten taksitleri gösteriyor ama faiz bindikten sonra kıymeti olmuyor.