Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Hocam kastettiğiniz şey filtreleri seçeyim filtreleri uygula tuşuna basınca mı filtrelesin diyorsunuzSistem toplama bölümünde seçeneklere tıklayınca sürekli sayfayı yenilemesin. Biz önce istediğimiz tüm seçenekleri işaretleyelim ondan sonra kendimiz ara butonuna basınca sayfa yenilensin.
Evet doğru anlamışsınız, benim anlatımım biraz karışık olmuş.Hocam kastettiğiniz şey filtreleri seçeyim filtreleri uygula tuşuna basınca mı filtrelesin diyorsunuz
Hocam, aslında haklısınız fakat öyle yapmam geliştirme sürecimi kısaltmıştı. Yine de notumu aldım, fırsat bulursam tekrar üstünden geçerim. Değerli yorumunuz için de teşekkürler.Evet, doğru anlamışsınız. Benim anlatımım biraz karışık olmuş.
Son düzenleyen: Moderatör:
Forumda sistem önerirken bu siteyi kullanıyordum. Meğer sizin sitenizmiş. 
Desteğiniz için teşekkürler hocam insanların paylaştıgını görünce inanılmaz bir motivasyon oluyorForumda sistem önerirken bu siteyi kullanıyordum. Meğer sizin sitenizmiş.![]()
Yalnız hocam hatalar var baya. Yine güzel site ama gelişmesi lazım. Mesela VRAM filtresi çoğu zaman düzgün çalışmıyor. 16GB filtreliyorum 8GB sistemler çıkıyor yine. Ve taksit filtresi de kullanışsız işe yaramıyor.Desteğiniz için teşekkürler hocam insanların paylaştıgını görünce inanılmaz bir motivasyon oluyor
Hocam feedbackiniz için teşekkürler, hazır sistem tarafında mı vram filtresi düzgün çalışmıyo yoksa ekran kartları sayfasında da mı ? Bir de taksit filtresini nasıl daha iyi yapabilirim varsa önerilere açığım. Hatta vaktiniz varsa tam yaşadıgınz senaryoyu yazarsanız çok faydalı olurYalnız hocam hatalar var baya. Yine güzel site ama gelişmesi lazım. Mesela VRAM filtresi çoğu zaman düzgün çalışmıyor. 16GB filtreliyorum 8GB sistemler çıkıyor yine. Ve taksit filtresi de kullanışsız işe yaramıyor.
HOcam benim bilgim yok bu konularda. Sadece feedback olsun diye söyledim. Ekran kartı VRAM'i sistemlerde çalışmıyor.Hocam feedbackiniz için teşekkürler, hazır sistem tarafında mı vram filtresi düzgün çalışmıyo yoksa ekran kartları sayfasında da mı ? Bir de taksit filtresini nasıl daha iyi yapabilirim varsa önerilere açığım. Hatta vaktiniz varsa tam yaşadıgınz senaryoyu yazarsanız çok faydalı olur
Yeni konular
-
-
-
Çözüldü Wi-Fi ve Bluetooth desteklemeyen anakarta destek nasıl eklenir?
- derindevlethikmet
-
-
-
-
Ryzen 5 2400G'de soğutucu ve macun değişiminden sonra sıcaklık arttı
- DelilahKaldwing