Vodafone kullanıyorum hiçbir şey yapmasam bile internet hizlica bitiyor. Uygulamalarin ne kadar internet kullandigina bakiyorum paketteki kullanilan miktarla telefonun kullandigi ortusmuyor. :( Ucuz mobil internet icin hangi servis saglayicisini onerirsiniz?

Vodafone kullanıyorum hiçbir şey yapmasam bile internet hizlica bitiyor. Uygulamalarin ne kadar internet kullandigina bakiyorum paketteki kullanilan miktarla telefonun kullandigi ortusmuyor. :( Ucuz mobil internet icin hangi servis saglayicisini onerirsiniz?

Netgsm ama artık diğer operatörler ile fiyatı neredeyse aynı.

Netgsm ama artık diğer operatörler ile fiyatı neredeyse aynı.
Netgsm dusunmustum fakat bir ara Turkcell onlara interneti kesti diye duymustum. Ondan dolayi cekimserim biraz.
1 ay öncesine kadar netgsm kullanıyordum ilk aldığım zamanlarda 20 üstü internet satın alabliyorduk diğer firmaların baya altına neredeyse yarı fiyatına alabiliyorduk sonra turkcell ile dava sürecine girdi ve artık en fazla 20 gb internet alabliyoruz ve çok da bir fiyat farkı kalmadı. eğer fiyatlarını beğendiysen şuana kadar bir sorun yaşamadım netgsm ile sadece internetti az olduğu için turkcell e geçmek zorunda kaldım.

Ek olarak uygun bir tarife arıyorsan ve tam yaş sınırını hatırlamıyorum ama. Genç kesme uygun fiyata yüksek GB veriyordu herhangi bir BİM'e gidip sorabilirsin BİMCELL genç diye geçer.