Detaylar
Kim cevapladı?DeadlyMania7
Seçkin
Bir telefonu Bursa'dan Antalya'ya yollamam gerek. En ucuz şekilde nasıl halledebilirim? Bir ara Sahibinden PG ile yollayanlar vardı.
Param Güvende küçük kutuda ücretsiz. 100 TL'ye ilan açın linkini atın direkt işlemi onaylayın. Orta boy kutuda olsa bile 40 TL'ye denk geliyor kargo. Minimum 100 TL'lik ilan açılıyor galiba.
BirForumcuKişi
Bilgin
Dolaptan 50-100 liralık ilan aç, alacak kişi ilanı alsın, 45 liraya falan denk geliyordu sanırım.
Veira
Üstün
Herhangi bir sorun çıkarıyorlar mı sonradan?Param Güvende küçük kutuda ücretsiz. 100 TL'ye ilan açın linkini atın direkt işlemi onaylayın. Orta boy kutuda olsa bile 40 TL'ye denk geliyor kargo. Minimum 100 TL'lik ilan açılıyor galiba.
Telefon ve kutusu olsa olsa maksimum 200-300 gram olur. Küçük kutudan kastınız gramaj ise.
Edri
Becerikli
Bir sorun çıkmaz monitör falan bile yolluyorlar param güvendeyle.Herhangi bir sorun çıkarıyorlar mı sonradan?
Telefon ve kutusu olsa olsa maksimum 200-300 gram olur. Küçük kutudan kastınız gramaj ise.
Veira
Üstün
Öyle uğraşacağıma direkt PG ile halledilir bence.Dolapda sorun yaşanıyor. Önce DHL hesabı aç bak, bende 99 görünen kargo başkasında 249 görünüyor belki sende de ucuzdur.
DHL Bireysel gönderi, şubeden şubeye 100 TL en güvenilir bu şekilde bence.
DHL eCommerce | Bireysel Kargo Gönder
DHL eCommerce ile online bireysel kargo oluştur, adresten al veya şubeden bırak. Hızlı, güvenli ve uygun fiyatlı gönderi.
bireysel.dhlecommerce.com.tr
Crestfallen
Bilgin
DHL şu an en uygun kargo hizmetini sunuyor.
Diğer 2. el sitelerden ilan oluşturup gönderme olayını tasvip etmiyorum. Sistemi suistimal ediyoruz. Ahlaki açıdan doğru bulmuyorum.
Diğer 2. el sitelerden ilan oluşturup gönderme olayını tasvip etmiyorum. Sistemi suistimal ediyoruz. Ahlaki açıdan doğru bulmuyorum.
Fahare
Üstün
- Makaleler
- 1
Komisyonları çok fazla, hak ediyorlar.DHL şu an en uygun kargo hizmetini sunuyor.