Kolay doyan birisi değilim, çok detaylı yemek yapabilen biri de değilim. Tek oturuşta 1 paket salçalı makarnayı gömebiliyorum. Mantı, noodle, makarna gibi ürünleri bu sıralar çok tükettim. Bunun yerine ucuz şekilde ne yenebilir? Yani 5'li noodle 80 TL, onun yerine şu alınabilir gibi öneri yaparsanız sevinirim.
Kolay doyan birisi değilim, çok detaylı yemek yapabilen biri de değilim. Tek oturuşta 1 paket salçalı makarnayı gömebiliyorum. Mantı, noodle, makarna gibi ürünleri bu sıralar çok tükettim. Bunun yerine ucuz şekilde ne yenebilir? Yani 5'li noodle 80 TL, onun yerine şu alınabilir gibi öneri yaparsanız sevinirim.
Tespodan citir tavuk falan alabilirsin kiloluk o sekilde daha uyguna geliyo lavasa sar ye baya doyurucu noodledan sagliklidir en azindna fiyati da cok degil
Tespodan citir tavuk falan alabilirsin kiloluk o sekilde daha uyguna geliyor lavasa SAR ye bayağı doyurucu noodledan sagliklidir en azindna fiyati da cok degil