Koneko Toujou
Üstün
Çok kilo aldığım için diyet ve spora başlayacağım. Lif oranından dolayı baş kahramanımız da yulaf olacak. Bunu en ucuza ve en kaliteli şekilde nasıl halledebilirim? Hangi markette kaç kilosu daha ucuzdur?
İğrenmek istemiyorsanız Lifalif'in ince öğütülmüşünü tavsiye ederim. Amazon'dan tanesini 52 TL'ye aldım geçtiğimiz haftalarda. Şu an pahalı. Dün Migros'ta iki al bir öde vardı. Diğerleri pek gitmiyor. Granola ile karıştırmanızı da tavsiye edebilirim. Ev yapımı reçeliniz var ise abartmayarak katarak tatlandırabilirsiniz ayrıca.
Ucuza Migros marka almıştım ama inanın içindeki daldan, kabuktan iğrenmiştim artık.
İğrenme olmadıysa güzel hocam, daha ekonomik olmuş olur. Şahsen ben Migros granola alıp çok düşük oranda tat ve kıtırlık versin diye koyuyorum. Düz rahat yiyebiliyorsanız daha iyi tabii.Hocam Lifalif'in düz olanını yiyordum normalde, hiç öyle iğrenme falan da olmadı. Granoladan da pek haz etmiyorum, gramaja göre fiyatı hak etmiyor gibi geliyor. Reçel yerine bal kullanıyorum.
Alışınca sorun olmuyor. Şu an normal olanını boş bile yiyebilirim çerez niyetine.İğrenmek istemiyorsanız Lifalif'in ince öğütülmüşünü tavsiye ederim.
![]()
Market Fiyatı
Market fiyatı: Birçok mağazadaki binlerce ürün içerisinde aramanı yap ve kıyaslamarketfiyati.org.tr
Bunun için bu siteyi kullanabilirsiniz. Caddenizi girip kaç km çevrede arama yapılacağını seçiyorsunuz.
Çok kilo aldığım için diyet ve spora başlayacağım. Lif oranından dolayı baş kahramanımız da yulaf olacak. Bunu en ucuza ve en kaliteli şekilde nasıl halledebilirim? Hangi markette kaç kilosu daha ucuzdur?