Kart 16 GB VRAM, güç olarak bayağı güçlü. 1080p için alınacak bir kart değil, israf gibi yanı, kartı tam gücünde kullanmıyorsunuz.Bende 1080p 180 Hz oynuyorum 7800 X3D var ekran kartı aynı neden hakaretki.
Detaylar
Kim cevapladı?O ekran kartı ile 4K bile oynanabilir. Gidip online FPS oyunları oynuyorsanız geçersiz bu dediğimiz.
Hikayeli falan da oynuyorum işlemci yeter miki 4 kya.
Kart 16 GB VRAM, güç olarak bayağı güçlü. 1080p için alınacak bir kart değil, israf gibi yanı, kartı tam gücünde kullanmıyorsunuz.
Ama CS'de falan kullanım %100 oluyor hep 50 60 derece ama.
Çözünürlük arttıkça işlemcinin etkisi düşüyor. Ayrıca her türlü fazla fazla yeter o işlemci.Hikayeli falan da oynuyorum işlemci yeter miki 4 kya.
Ama CS'de falan kullanım %100 oluyor hep 50 60 derece ama.
Çözünürlük arttıkça işlemcinin etkisi düşüyor. Ayrıca her türlü fazla fazla yeter o işlemci.
Ekran kartı için dedim hocam CS'de falan kullanım %100 ayarlar Max ama sıcaklıgı çok az.
9070XT ile 4K hikayeli oyun oynarken 7500F bile yeter.Hikayeli falan da oynuyorum işlemci yeter miki 4 kya.
9070XT ile 4K hikayeli oyun oynarken 7500F bile yeter.
Tamam işte sizinkinin fazla fazla yeteceğini söylemeye çalıştım.
Turkmen
Başarılı
Listeye ekledim.
Başka alternatiflerimiz var mı?
Bu ikisi arasında ki temel fark nedir?
Gigabyte biraz daha iyi.Listeye ekledim.
Gigabyte biraz daha yüksek renk gamutuna, yenileme hızına ve kontrast oranına sahip. Uçuk kaçık farklar yok ancak biraz daha geliştirilmiş hali.Listeye ekledim.