En uygun fiyatlı gamepad hangisi?

Bu kolda hem D-Input hem X-Input var, ayar yapmadan hem PS hem Xbox kolu gibi davranabiliyor, o yüzden mükemmel bir kol zaten.

En ucuz olarak f310 bakabilirsiniz en azından ismi ve bir dayanıklılığı var. 710 alınmaz o fiyata

En ucuz olarak f310 bakabilirsiniz en azından ismi ve bir dayanıklılığı var. 710 alınmaz o fiyata
Özelliklerine bakılırsa ve kablosuz olduğunu düşünürsek 710 o fiyata gayet alınabilir. Polosmart dandik kollarını bile 800 TL'ye satıyor, Logitech gibi sağlam bir marka için 1300-1500 TL ucuz bile.

Ayrıca kol uzun ömürlü, arkadaşım yaklaşık 3 yıldır kullanıyor ve hala ilk günkü gibi çalışıyor kol.

Özellikleri derken? Ne özelliği var F710'nun? Titreşimli olması mı

Shooter 3 ve Gale Hall gibi seçenekler var F710 parasına.

Parolapara ve Iyzico kampanyaları sağ olsun Wraith, Gaming.Gen.TR gibi sitelerdeki kollar 400 liraya kadar düşebiliyor. Açıkçası F710 almaktansa 2. el sitelerinden kapalı kutu EasySMX X15 veya machenike G1 Pro gibi kolları almayı tercih ederim.

Herhangi bir kampanya veya 2.el düşünmeden bu kolu atmıştım, bu açıdan düşünmedim. Dediğiniz gayet mantıklı geldi şu an.

Ayrıca whatgeek gibi siteler aracılığıyla flydigi dunefox, gamesir nova gibi kolları da aynı fiyata alabiliyorsunuz

Herhangi bir kampanya veya 2.el düşünmeden bu kolu atmıştım, bu açıdan düşünmedim. Dediğiniz gayet mantıklı geldi şu an.
Hocam f310 mantıklı gerçekten ama kampanyasız bigbig won gale hall'dan sadece 100 lira ucuz olması f710'un onu gerçekten mantıksız bir seçenek yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…