- Makaleler
- 23
Evet yorumlara baktim ve oynatiyormus. Yanlis biliyormusum.
Evet yorumlara baktim ve oynatiyormus. Yanlis biliyormusum.
hangisini almıştınız hocamBenim aldığım direkt çalışmıştı korsan oyunlarda dahil ve titreşim de çalışıyordu ek ayar gerektirmiyor.
Bu kolda hem D-Input hem X-Input var, ayar yapmadan hem PS hem Xbox kolu gibi davranabiliyor, o yüzden mükemmel bir kol zaten.Bundan iyisi yoktur herhalde en dusuk butceye. Bir adam FIFA 22'de ayar yapmadan oynattigini yazmis. Yorumlara bakabilirsin.
Benim aldığım saticidaki stok bitmiş ama fark etmez zaten, hepsi aynı gibi. 400TL civarindakilere bakabilirsin.
Özelliklerine bakılırsa ve kablosuz olduğunu düşünürsek 710 o fiyata gayet alınabilir. Polosmart dandik kollarını bile 800 TL'ye satıyor, Logitech gibi sağlam bir marka için 1300-1500 TL ucuz bile.En ucuz olarak f310 bakabilirsiniz en azından ismi ve bir dayanıklılığı var. 710 alınmaz o fiyata
Özellikleri derken? Ne özelliği var F710'nun? Titreşimli olması mıÖzelliklerine bakılırsa ve kablosuz olduğunu düşünürsek 710 o fiyata gayet alınabilir. Polosmart dandik kollarını bile 800 TL'ye satıyor, Logitech gibi sağlam bir marka için 1300-1500 TL ucuz bile.
Ayrıca kol uzun ömürlü, arkadaşım yaklaşık 3 yıldır kullanıyor ve hala ilk günkü gibi çalışıyor kol.
Özelliklerine bakılırsa ve kablosuz olduğunu düşünürsek 710 o fiyata gayet alınabilir. Polosmart dandik kollarını bile 800 TL'ye satıyor, Logitech gibi sağlam bir marka için 1300-1.500 TL ucuz bile.
Ayrıca kol uzun ömürlü, arkadaşım yaklaşık 3 yıldır kullanıyor ve hala ilk günkü gibi çalışıyor kol.
Parolapara ve Iyzico kampanyaları sağ olsun Wraith, Gaming.Gen.TR gibi sitelerdeki kollar 400 liraya kadar düşebiliyor. Açıkçası F710 almaktansa 2. el sitelerinden kapalı kutu EasySMX X15 veya machenike G1 Pro gibi kolları almayı tercih ederim.
Hocam f310 mantıklı gerçekten ama kampanyasız bigbig won gale hall'dan sadece 100 lira ucuz olması f710'un onu gerçekten mantıksız bir seçenek yapıyor.Herhangi bir kampanya veya 2.el düşünmeden bu kolu atmıştım, bu açıdan düşünmedim. Dediğiniz gayet mantıklı geldi şu an.