Blood

Uzman
Yer
RİZE
Turkcell faturalı hattım var. Fakat uygun bir şekilde nereden alırım bilmiyorum. Herhangi bir kart uygulaması vs. uygulamalarla uyguna alma imkanı var mı?

Internet paketine özel kampanya bitmiş gibi duruyor. Bağlantıdan bakabilirsin. Onun dışında en uygun fiyatı, yıllık üyeliklerin bitiminden bir ay önce başlatıyorlar ve yılın sonu ve başında üç ay garanti indirim yapıyorlar. Düşünülenin aksine yıllık uygun fiyat dışında aylık çok sattığını sanmıyorum. Zaten bunu da yıllık bak uygun diye gösterip, garanti kâr ederek devam ettiriyorlar. Yereldeki firmalar, özellikle malum partinin elinde çoğu kafa yapısı böyle çalışıyor. Hizmet yok, yıllık paketi iadesiz uyguna kitle ve yıl boyunca yat. GeForce Now'a da ülkede Lig vb. paketleri gibi fiyatlandırma ile yaklaşıp satıyorlar. Kullanılmasa bile yıllık atıyorum 800-1500 ₺ aralığında bir fiyata satıyorlar.

Paket olarak nasıl hiç bilmiyorum. Verim alınıyor mu? Çok saçma yorumlar gördüm.

Cuma gününü bekle, geçen hafta cuma günü 8 saatlik ücretsiz paket kodu dağıtıyorlardı, bu hafta da aynı paket olabilir. Bir de bu kodu dene belki 1 günlük Ultimate hediye verir. Ben normal paketi satın aldıktan sonra vermişti bu kodu, 1-2 yıl önce paket aldığım hesapta denedim onda da çalıştı ama siz hiç paket almadıysanız çalışmayabilir.

Kod: UHEDIYE1

Cuma gününü bekle, geçen hafta cuma günü 8 saatlik ücretsiz paket kodu dağıtıyorlardı, bu hafta da aynı paket olabilir. Bir de bu kodu dene belki 1 günlük Ultimate hediye verir. Ben normal paketi satın aldıktan sonra vermişti bu kodu, 1-2 yıl önce paket aldığım hesapta denedim onda da çalıştı ama siz hiç paket almadıysanız çalışmayabilir.

Kod: UHEDIYE1
Paket satın almadım. Kodu daha önce kullanmıştım. Tekrar olmadı. Cumayı bekliyorum o zaman.

Paket satın almadım. Kodu daha önce kullanmıştım. Tekrar olmadı. Cumayı bekliyorum o zaman.
Yeni hesap açın hocam. Benim başka hesaplarım da vardı, Birde 1 aylık kodu deneyecekseniz eğer normal fiyatını vermeyin sanırım 340 tlydi, kod kısmına gelin ve OZELTEKLIF1AY kodunu kullanın belli bir miktar indirim oluyordu.