Burada sizlerle en uygun Xiaomi mobil (telefon, tablet, laptop, kulaklık, saat vs) ekosistemini toplayacağız ve ne kadar tuttuğunu göreceğiz.
Yalnızca sıfır ürünler geçerlidir. Fiyatlarda yuvarlama olabilir. Örnek 17.856 TL yerine 17.800/17.850 TL gibi

1. Xiaomi 14T​

b_xiaomi-14t-1.webp

Fiyatı 28.000 TL. Şu an alınabilinecek en uygun Xiaomi telefon.

2. Xiaomi Pad 7​

m_xiaomi-pad-7-1.webp

Fiyatı 13.000 TL. Şu an alabileceğiniz en F/P ve en ucuz Xiaomi tablet.

3. Xiaomi Buds 5​

m_xiaomi-buds-5-1.webp

Fiyatı 3.700 TL. Xiaomi tarafında alabileceğiniz en ucuz kulaklık.

4. Xiaomi Smart Band 8​

m_xiaomi-mi-band-8-1.webp

Fiyatı 1.500 TL. Alabileceğiniz en uygun Xiaomi bileklik. Aynı zamanda yarı saat işlevide görür.

Maalesef laptopları Türkiye'de olmadığı için eklemedim ve bununla birlikte toplam 46.200 TL etti.
Yakında Redmi ve POCO hali gelebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada sizlerle en uygun Xiaomi mobil (telefon, tablet, laptop, kulaklık, saat vs) ekosistemini toplayacağız ve ne kadar tuttuğunu göreceğiz.
yalnızca sıfır ürünler geçerlidir. Fiyatlarda yuvarlama olabilir. Örnek 17.856 TL yerine 17.800/17.850 TL gibi

1. Xiaomi 14t​

Eki Görüntüle 212037

Fiyatı 28.000 TL. Şu an alınabilinecek en uygun Xiaomi telefon.

2. Xiaomi pad 7​

Eki Görüntüle 212038

Fiyatı 13.000 TL. Şu an alabileceğiniz en F/P ve en ucuz Xiaomi tablet.

3. Xiaomi Buds 5​

Eki Görüntüle 212039

Fiyatı 3.700 TL. Xiaomi tarafında alabileceğiniz en ucuz kulaklık.

4. Xiaomi Smart band 8​

Eki Görüntüle 212040

Fiyatı 1.500 TL. Alabileceğiniz en uygun Xiaomi bileklik. Aynı zamanda yarı saat işlevide görür.

Maalesef laptopları Türkiye'de olmadığı için eklemedim ve bununla birlikte toplam 46.200 TL etti.
Yakında Redmi ve POCO hali gelebilir.

Saat ekosistemi cok kotu olan bir marka maalesef Xiaomi hiçbir artısı yok gibi bir şey :D
Ama 50k ile ekosistem kurmak da çok iyi.

Bende Honor ekosistemi kurdum Honor versiyonunu da bekliyorum sizden :)

Elinize sağlık güzel olmuş.

Saat ekosistemi cok kotu olan bir marka maalesef Xiaomi hiçbir artısı yok gibi bir şey :D
Ama 50k ile ekosistem kurmak da çok iyi.

Bende Honor ekosistemi kurdum Honor versiyonunu da bekliyorum sizden :)

Elinize sağlık güzel olmuş.

Saat olarak pek artısı olmadığı için yarı saat işlevini gören ünlü bilekliklerini koydum.
Evet 46 47k ya telefon alınacağına giriş model Xiaomi ekosistem yapılabiliniyor.
Honor versiyonuda gelir neden gelmesin :D teşekkürler.

Ekositsemi kuruyoruz da avantajları anlatılmalı böyle cihaz alıp bir özeliği yoksa ekosistem kursak ne olur?

Avantajları var tabii.
-Cihazlar arası daha kolay bağlantı.
-Tablet ile telefon arasında özel ekosistem avantajları.
(Şu videodaki özellikler gibi)

-Cihazlar arası yazılım aynı olduğundan alışamama ya da yazılımsal sorunlar daha az karşılaşırsın.
Temel her markanın ekosistemi gibi.