En yakın arkadaşım gözaltına alındı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Captain Frenchkiss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 413
  • Etiketler Etiketler
    göz
Makaleler
1
Yer
Turkiye
Az önce aldığım bir haberle yıkılmış hissettim. Kardeşim dediğim çocukluk arkadaşım eylemlere katıldığı için gözaltına alınanlar arasında. Duyduğum kadarıyla duvarlara yazılar yazarken eylemler sırasında gözaltına almışlar. Bolu'ya sevk edilmiş ve t*rörden yargılanıyormuş. Bu durumun ciddiyeti nedir? Bana söyledikleri eylemlerden gözaltına alınanlar genel olarak t*rörden yargılanıyormuş. Sokaklara inip hiç dönmemek istiyorum, günlerdir kendisinden haber alamamıştım. Sizce şu an ne yapmalı? Patlayacak kadar stresli ve üzgün hissediyorum.

En ağır ceza terörde olduğu için terör suçunu başına yıkmaya çalışıyorlar. Normalde şu olayı terörle alakası yok. Duvara yazıyı kamu malına zarar olarak dava açılması lazım diye biliyorum.
Ben de aynı kanaatteyim, herkesi vatan haini ilan ediyorlar resmen. Avukat 1 ay kadad sürebilir demiş iletişime geçtiğimde öğrendim. Kesin bir durum yok gibi. Yanında olamadığım için pişman hissediyorum, umarım çıkabiliriz bu durumun içinden milletçe.

Ben de aynı kanaatteyim, herkesi vatan haini ilan ediyorlar resmen. Avukat 1 ay kadad sürebilir demiş iletişime geçtiğimde öğrendim. Kesin bir durum yok gibi. Yanında olamadığım için pişman hissediyorum, umarım çıkabiliriz bu durumun içinden milletçe.

Keşke sokağa hiç çıkmasaydınız. Hiç uğraşmamış olurdunuz böyle şeylerle. Ne gerek vardı yani.

Devlet malına zarar verme mi hak arama?
Talimatsız biber gazı sıkma mı orantılı güç?

Hahahaha. Kaybedeceğini anladığın an çirkefleşmen aşırı hoşuma gitti. Sana akşam iyi havlamalar propagandada. Umarım suratına bir plastik mermi yersin de rahatlarsın. Lütfen yüzünü açmayı unutma da bilsinler kim olduğunu.
Çirkefleştiğim falan yok, çirkefleşeceğim zaman bir moderatörü etiketleyip mesajımdan sonra benim mesajı sildirtirim zaten merak etme.
AKP ve MHP bêka sorunudur. HDP ve türevi partiler teröristtir. Partizan ve HDK terörist yuvasıdır. İmralı'daki ASILSIN!

He bu arada plastik mermi orantısız gücün bir diğer simgesidir, uyandırıyım ona da.

Son düzenleme:
Bende yürüyüşe katıldım ama bu saatten sonra katılmayı düşünmüyorum.

2 seferdede yaka paça çok fazla gözaltına alınan insan gördüm ve müdahale cidden sertti polis tarafından.

Bir de kuduranlar var ortalığı karıştıran amacı protesto değil çok başka şeyler olan silah ateşlediler protestonun sonrasında bu eylemciler tarafından.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt