Detaylar
Kim cevapladı?Zaten bir hafta kaldı diye stres yapıyorsunuz ve bu sonuçlar çıkıyor. Çok klasik olacak belki ama yaş aldıkça anlıyorsunuz bunu; bu sınav sizin hayatınızdan önemli değil. Önemsemeyin demiyorum elbette ama bu kadar da dert yapmayın kendinize.
Winner
Üstün
Hocam benim için hayat memat meselesi artık.Zaten bir hafta kaldı diye stres yapıyorsunuz ve bu sonuçlar çıkıyor. Çok klasik olacak belki ama yaş aldıkça anlıyorsunuz bunu; bu sınav sizin hayatınızdan önemli değil. Önemsemeyin demiyorum elbette ama bu kadar da dert yapmayın kendinize.
O halde ben şimdi nasihat veriyor gibi olup da kafanızı şişirmek istemem. Umarım gönlünüzden geçen her şey gerçekleşir hocam.
Captain Skriniar
Uzman
Olabilecek şeyler hocam. Takmayın kafanıza. Diğer denemede düzeltirsiniz. Kafaya taktığınızda hepten düşer. Ortalama yaptığınız net sayısı düşmesin yeter. Son düzlüğe girdik bu dalgalanmalar gayet normal.
Matematik kanadının düşmesinin sebebi: Kaygı ve stres.
Sınav esnasında psikoloji yönetimini daha iyi yapacaksın. Ben son 1 hafta kala psikolojik olarak kendimi tamamen hazırlamış, ayak ayak üstünde rahat bir şekilde sınava girmiştim. Rahatla.
Netleri düşüren şey yanlışların değil, boşların. Bu da senin sınav esnasında yanlış yapmaktan korktuğunu gösterir çünkü şu aşamada bilgi eksiğin olduğunu düşünmüyorum.
Psikolojini toparlarsan eğer daha da öne çıkacaksın.
Sınav esnasında psikoloji yönetimini daha iyi yapacaksın. Ben son 1 hafta kala psikolojik olarak kendimi tamamen hazırlamış, ayak ayak üstünde rahat bir şekilde sınava girmiştim. Rahatla.
Netleri düşüren şey yanlışların değil, boşların. Bu da senin sınav esnasında yanlış yapmaktan korktuğunu gösterir çünkü şu aşamada bilgi eksiğin olduğunu düşünmüyorum.
Winner
Üstün
Olabilecek şeyler hocam. Takmayın kafanıza. Diğer denemede düzeltirsiniz. Kafaya taktığınızda hepten düşer. Ortalama yaptığınız net sayısı düşmesin yeter. Son düzlüğe girdik bu dalgalanmalar gayet normal.
Hocam sorulara müsait bir zamanda bakar mısınız?Matematik kanadının düşmesinin sebebi: Kaygı ve stres.
Turkce guzel. İyi yanından bak.
Captain Skriniar
Uzman
Matematik ve fen bana da zor gelmişti. Dün aynı denemeye ben de girmiştim, batırıp çıktım. 60 net çıkarttım. Yorumlara da bakarsak çoğu kişi batırmış. Matematiği görünce, ışık gören tavşan gibi kaldım. Diğer deneme sınavlarınıza odaklanın.
Hocam, ben dahil bütün gençlerin fiziki ve manevi becerileri es geçilerek YKS'ye bağlandı. Ömür boyu asgari ile çalışmak zorunda olmak ne kadar korkutucu, belki biliyorsunuzdur... Konu sahibi 3. mezun diye biliyorum, ben de 2. Benim artık gitmekten başka şansım yok, herkes yıprandı. Ne gibi bir çözüm bulabiliriz ki başka?Zaten bir hafta kaldı diye stres yapıyorsunuz ve bu sonuçlar çıkıyor. Çok klasik olacak belki ama yaş aldıkça anlıyorsunuz bunu; bu sınav sizin hayatınızdan önemli değil. Önemsemeyin demiyorum elbette ama bu kadar da dert yapmayın kendinize.
Son düzenleyen: Moderatör: