Detaylar
Kim cevapladı?Evet. Ancak mümkünse Global alın sorun olmasın.Merhaba,
Back 4 Blood oyununun buradaki fiyatı gerçek mi? İnanılmaz bir fiyat gerçekten. Almayı düşünmediğim bir oyun olsa bile alsam mı diyorum, güvenilir midir? Direkt key'i Steam üzerinden etkinleştiriyorum değil mi?
Ne gibi bir sorun çıkar? Global key'i yok oyunun.
Bir şey olmaz ama garanti olsun siye öyle dedim. Sorun yaşarsanız orada teknik destek var. Oraya yazarsınız.
Hocam bir de bir şey daha soracağım. Türkiyede etkinleştirilemez denilen Global - ROW keyler'i etkinleştirmenin bir yolu var mı? Dragon's Dogma 2 almak istiyordum indirimli fiyatına fakat hiç biri TR için geçerli değil diyor.Bir şey olmaz ama garanti olsun siye öyle dedim. Sorun yaşarsanız orada teknik destek var. Oraya yazarsınız.
@AMG GOAT ?
Bilemedim hocam. G2A, ve Kinguin'e bakabilirsiniz.Hocam bir de bir şey daha soracağım. Türkiyede etkinleştirilemez denilen Global - ROW keyler'i etkinleştirmenin bir yolu var mı? Dragon's Dogma 2 almak istiyordum indirimli fiyatına fakat hiç biri TR için geçerli değil diyor.
@AMG GOAT ?
Silco
Yetkin
Back 4 Blood: Ultimate edition PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
Back 4 Blood: Ultimate edition bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.
etail.com.tr
Bu key TR'de geçiyor mu? Onunla ilgili herhangi bir bilgi göremedim.![]()
Back 4 Blood: Ultimate edition PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
Back 4 Blood: Ultimate edition bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
Silco
Yetkin
Bu key TR'de geçiyor mu? Onunla ilgili herhangi bir bilgi göremedim.
eTail yerli bir key sitesi ilave olarak https://kabasakalonline.com/urunler/485/steam-oyunlari
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-