CyHaN_Atalay

Uzman
İyi Sosyaller.
Dün ENEBA'da 3 oyunluk sepet oluşturdum ve bugün az önce de alayım dedim aldım. Manuel olarak aktileştirmeye çalıştığımda 2 oyunun anahtarı Steam'de sorunsuz aktif edildi ama diğer 1 tanesi aktif edilmedi. Aktif ettirmeye çalıştığımda "başka bir Steam hesabı için aktifleştirilmiş" gibi bir argümanla hata alıyorum. Asıl sıkıntı da şu Steam destek anahtar satıcısı ile iletişime geç diyor, Eneba ise Steam ile iletişime geç diyor. İlgili SS'ler aşağıda. Yardım edebilecek olursa çok iyi olur.

Screenshot_81.webp

Screenshot_80.webp

Screenshot_79.webp

Steam destekten anahtarın hangi tarihte kullanıldığının bilgisini alıp Eneba’ya ekran görüntüsü olarak atacaksınız anladığım kadarıyla.

Steam destekten bu bilgiyi almaya çalışın.

Steam destekten anahtarın hangi tarihte kullanıldığının bilgisini alıp Eneba’ya ekran görüntüsü olarak atacaksınız anladığım kadarıyla.

Steam destekten bu bilgiyi almaya çalışın.
ENEBA üzerinden bilet oluşturdum. Zaten ENEBA bilet oluştururken anahtarında sorun yaşadığım oyunun tam kendisini işaretleyerek bilet oluşturtuyor. Birde biletimi de yine ENEBA'nın istediği şekildeki ekran görüntüleri ile destekledim. Allah'tan ucuz oyundu ama umarım ürün değişimi veya para iadesi yaparlar.

Hocam steam destek ve eneba destek böyle konularda çok iyi çalışıyor. Sorunuz umarım yakında düzelir.
Aslında ben ENEBA'dan ben zaten 2024'te Days Gone almıştım hiçbir sorun yaşamamıştım. Şimdi 3 oyun aldım 2 tanesi de aslında aktif edildi diğer aktif edilmeyen oyunda zaten ucuz ama olsun hak haktır.

Steam'in de bazı oyunlarda çok genel hatalar olunca 90 saat oynanışa sahip oyunları bile iade ediyor. Özellikle Steam için şunu söylemeliyim, paramıza en az bizler kadar değer veriyorlar. Umarım ENEBA içinde böyle şeyler söyleyebilirim :D