Makaleler
17
400 + 500 + 375 + 149 TL cashback ile (yeşil Parolapara, mavi İyzico) toplamda 75 TL'ye mâl oluyor. Detaylı anlatım en alta linkini eklediğim konuda var.

Buradan alabilirsiniz, İyzico ile öde seçeneğini kullanıp Parolapara kart ile ödeyeceksiniz kısaca.

Alın aldırın. Enermax dünya markası. Yakın zamanda sistem toplayan tüm arkadaşlarıma böyle ürünler çözdüğüm için kurulumunu da ben yaptım. Sessiz çalışıyor. Hatta neredeyse ses yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alın aldırın. Enermax dünya markası. Yakın zamanda sistem toplayan tüm arkadaşlarıma böyle ürünler çözdüğüm için kurulumunu da ben yaptım. Sessiz çalışıyor. Hatta neredeyse ses yok.

Sanırım indirim olmamış yani zararda sayılmazsınız. İyzico ve Parolapara ile aynı veya farklı bir ürünü aynı iadelerle alabilirsiniz.

Sanırım indirim olmamış yani zararda sayılmazsınız. Iyzico ve Parolapara ile aynı veya farklı bir ürünü aynı iadelerle alabilirsiniz.

Olmaması gayet doğal çünkü direkt ziraat ile almıştım. Bu kampanya her seferinde ben bir ürün alınca geri geliyor. Neredeyse 3 tane sistem aldık. Bir tanesinde bile bir parçayı indirimli alamadım. Hayır bunu belirttim diye moderatör saçma sapan mesajı düzenleyip sadece ürün yorumunu bırakıyor. Bir daha böyle yapılırsa ürün yorumunu Reddit üzerinden yapıp onun linkini ekleyeceğim.