Elektronik Enermax Maxpro III 700W 80+ güç kaynağı 1669 TL (Cashback ile 802 TL)

A tier PSU alın demiyorum. PSU Tier listesinde derecelendirmesini söylüyorum. Mesela elimde MSI MAG A600 DN, E derecelendirilmiş güç kaynağı var. Şuan sıkıntısını görmüyorum. Ucuz olduğu için aldım, zaten uzun vadeli için almamıştım. Derecesinden daha çok önemlisi zaten kullanıcı yorumlarıdır. Onu inkar etmiyorum. Bir de üreticisi önemliyse o olabilir ama ondan emin değilim.

Benim bilgi bulabildiğim bir model değil. Tahminen yine (tier list mantığı ile sınıflandırılırsa) E veya D sınıfı. Zaten MaxPro veya MaxPro II modelleri de kötü denilebilecek ürünler değildi. VX Plus ve benzeri modellerden daha iyi seriler.

Sanirım önceki MaxPro'lardaki gibi bulk kapasitörü Japon ama DC taraf düşük seviyedir. Grup regülasyonlu olduğu da anlaşılabiliyor lakin dikkatimi çeken 700W bir modele, 2 adet pci-e kablo koymaları oldu ki misal NZXT C750'de tek kablo mevcut.

Test veya ufaktan bir inceleme bulabilirsem daha net bir şeyler söylenebilir. Ama hepsinden öte, bu fiyatı ile beklentileri karşılayacağını düşünüyorum.

Bunlar nasıl?

Muadil kalitedeki 1350W ve 1650W PSU lar 2 katı fiyatta.

Dün 1350W olanı parolapara 400 TL iade ve iyzico 590 TL iade ile 4900 TL ye aldım.

İndirimsiz fiyatı olan 5900 TL bile 1350W bu kalitede bir PSU için piyasanın çok altında, benim tahminim enermax her ne kadar globalde tanınır ve kaliteli bir marka da olsa Türkiye'de pek tercih edilmiyor bu yüzden gaminggen de stok eritiyor yoksa bu fiyatların başka açıklaması yok. Stok bitince bir daha bu fiyatı geçtim bu markanın PSU larını bile göremicez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…