- Makaleler
- 17
Şimdi başka bir indirim konusu açtım, bunları da açmayı düşünüyordum. Bunlar da bayağı iyi fiyatta, özellikle 1350W olan.
Şimdi başka bir indirim konusu açtım, bunları da açmayı düşünüyordum. Bunlar da bayağı iyi fiyatta, özellikle 1350W olan.
O kadar iyi ki Abdullah Hacıgül kırmızı forumda açtığım konuya mesaj yazdı:Şimdi başka bir indirim konusu açtım, bunları da açmayı düşünüyordum. Bunlar da bayağı iyi fiyatta, özellikle 1350W olan.
Yeşil forumda Enermax kasa ve güç kaynakları çok iyi fiyatta diye konu açmıştım ancak nedense onaylanmamış. Sen açabilir misin?Şimdi başka bir indirim konusu açtım, bunları da açmayı düşünüyordum. Bunlar da bayağı iyi fiyatta, özellikle 1350W olan.
A tier PSU alın demiyorum. PSU Tier listesinde derecelendirmesini söylüyorum. Mesela elimde MSI MAG A600 DN, E derecelendirilmiş güç kaynağı var. Şuan sıkıntısını görmüyorum. Ucuz olduğu için aldım, zaten uzun vadeli için almamıştım. Derecesinden daha çok önemlisi zaten kullanıcı yorumlarıdır. Onu inkar etmiyorum. Bir de üreticisi önemliyse o olabilir ama ondan emin değilim.O listeye göre bakmak düşük bütçede çok mantıklı değil bence. Silverstone Essential 500 Watt vardı bende 2018 gibi 100-150 TL civarına almıştım 6 yıl fanından traktör sesi gelene kadar kullandım. Elektrik kesintisi, su basması aklınıza ne gelirse hepsine dayandı. Sonuçta A tier olan PSU'da E olanın 5 katı fiyata satılıyor. O zaman hiç almayalım yani 800 TL'ye A tier PSU mu var?
Yeşil forumda açamam hocam 3 Mayıs'a kadar banlıyım oradan.O kadar iyi ki Abdullah Hacıgül kırmızı forumda açtığım konuya mesaj yazdı:
https://forum.donanimarsivi.com/konu/enermax-revolution-d-f-x-1350w-5-899-tl-1600w-7-199-tl.1100684/
Yeşil forumda Enermax kasa ve güç kaynakları çok iyi fiyatta diye konu açmıştım ancak nedense onaylanmamış. Sen açabilir misin?
PSU:
Kasa:
Bunlar nasıl?Benim bilgi bulabildiğim bir model değil. Tahminen yine (tier list mantığı ile sınıflandırılırsa) E veya D sınıfı. Zaten MaxPro veya MaxPro II modelleri de kötü denilebilecek ürünler değildi. VX Plus ve benzeri modellerden daha iyi seriler.
Sanirım önceki MaxPro'lardaki gibi bulk kapasitörü japon ama DC taraf düşük seviyedir. Grup regülasyonlu olduğu da anlaşılabiliyor lakin dikkatimi çeken 700W bir modele, 2 adet pci-e kablo koymaları oldu ki misal NZXT C750'de tek kablo mevcut.
Test veya ufaktan bir inceleme bulabilirsem daha net bir şeyler söylenebilir. Ama hepsinden öte, bu fiyatı ile beklentileri karşılayacağını düşünüyorum.
Bunlar nasıl?
Muadil kalitedeki 1350W ve 1650W PSU lar 2 katı fiyatta.Bunlar nasıl?
Son 1 yılın en düşük fiyatı. Iyzico ve parolapara kampanyaları ile 870 TL civarı da cashback alabilirsiniz, yani çok çok uyguna geliyor. 2. el 500/600W fiyatına sıfır 700W almış oluyorsunuz.