Paramara hesabı açıp oraya mı atmak lazım parayı?
Evet, Parolapara* hesabı açıp oraya atman lazım parayı. Sonra da İyzico uygulamasından kampanyaya katıldıysan Gaming.gen.tr'ye girip ödeme esnasında "iyzico ile öde" seçeneğini seçip Parolapara sanal kartının bilgilerini girerek siparişi vereceksin. Daha az önce Gigabyte A520M-K V2 anakart aldım kardeşimin adına açtığım İyzico hesabından, 500+500+220 TL cashback geldi yani anakartı 980 TL'ye almış oldum, Parolapara kampanyasını kullanmamış olsam 580 TL'ye gelecekti :)

Fiyatı değişmemesine rağmen ucuzlayan tek ürün olabilir vallahi :D

Iyzico ve parolapara kullanarak 184 küsur (düz hesap 185) TL'ye mâl edebilirsiniz (eğer ikisinde de hiç alışveriş yapmadıysanız).

parolapara ile %50 (maksimum 400 TL) cashback kampanyası ile 400 TL,
Iyzico ile öde sistemi için ilk kullanıma özel 500 TL,
Iyzico ile Gaming.gen.tr ödemesi için %10 (167 TL),
Iyzico ile bayram kampanyası ile de %25 (417 TL) cashback alabilirsiniz.

Tüm bu kampanyalar ile en son 1484 TL cashback gelmiş oluyor ve 1669 - 1484 TL'den toplamda 185 TL'ye mâl etmiş oluyorsunuz.

Parolaparayı kullandım ama Iyzico'yu kullanmadım hiç ne kadara gelir ve Iyzico bu 3 kampanyayı kaç TL ve üzerine veriyor Iyzico ile başka bir ürün alsam mesela İtopya'ya da Gaming.Gen.TR'den kaç TL'lik almam lazım hepsine katılmak için mantıklı olan hangisi.

İyzico uygulamasını da hiç indirmedim. Onu da mı kullanayım?
Evet, uygulamayı indirip kampanyalara katılman lazım.

Parolaparayı kullandım ama Iyzico'yu kullanmadım hiç ne kadara gelir ve Iyzico bu 3 kampanyayı kaç TL ve üzerine veriyor Iyzico ile başka bir ürün alsam mesela İtopya'ya da Gaming.Gen.TR'den kaç TL'lik almam lazım hepsine katılmak için mantıklı olan hangisi.
İyzico kampanyalarının hepsini kullanacaksan alt limit 1000 TL olarak düşünebilirsin; ilk sipariş kampanyası 500 TL, bayram kampanyası %25 (maksimum 500 TL), İtopya ve Gaming.gen.tr kampanyaları ise %10 (maksimum 1000 TL) veriyor. Hesaplamanı bunlara göre yapabilirsin.
Parolapara kampanyasını kullanmadan bu konudaki ürünü 585 TL'ye alabilirsin.

Evet, uygulamayı indirip kampanyalara katılman lazım.

Iyzico kampanyalarının hepsini kullanacaksan alt limit 1000 TL olarak düşünebilirsin; ilk sipariş kampanyası 500 TL, bayram kampanyası %25 (maksimum 500 TL), İtopya ve Gaming.gen.tr kampanyaları ise %10 (maksimum 1000 TL) veriyor. Hesaplamanı bunlara göre yapabilirsin.
Parolapara kampanyasını kullanmadan bu konudaki ürünü 585 TL'ye alabilirsin.

Şimdi 1000 TL'lik bir şey alınca garanti 500 TL ilk sipariş gelecek değil mi sonra Gaming.Gen.TR kampanyaları %10 olan her 1000 TL'lik alışveriş katına mı 10 veriyor ve bayram kampanyası o kaç TL için kaç TL veriyor tam olarak anlayamadım yani başka ürün alacağım diyelim minimum ne kadar cashback alırım kaç TL'ye ve Max kaç alırım kaç TL'ye.

Şimdi 1000 TL'lik bir şey alınca garanti 500 TL ilk sipariş gelecek değil mi sonra Gaming.Gen.TR kampanyaları %10 olan her 1000 TL'lik alışveriş katına mı 10 veriyor ve bayram kampanyası o kaç TL için kaç TL veriyor tam olarak anlayamadım yani başka ürün alacağım diyelim minimum ne kadar cashback alırım kaç TL'ye ve Max kaç alırım kaç TL'ye.
Evet 1000 TL üzerine 500 TL banko geliyor ilk sipariş kampanyasından.
Gaming.gen.tr / Laptop.com.tr / İtopya.com siteleri için de her birinde ayrı olarak %10, maksimum 1000 TL kampanyası var. Tam verim için 10.000 TL ve üzeri alışveriş yapabilirsin her birinden.
Ayriyeten de bayram kampanyası var, %25 geri ödeme yapıyor ve kazanma limiti 500 TL. Yani 2000 TL üzeri bir alışveriş yaparsan tam verim alabilirsin kampanyadan.

Ayrıca yüzde bazından hesaplanan bütün cashbackler sipariş miktarına göre hesaplanıyor, yani 2000 TL'lik bir şey alırsan 2000 TL'nin %10'u + 2000 TL'nin %25'i kazanıyorsun. Umarım açıklayıcı olmuştur :D

Parolapara yatır kısmından para gönderdim para gelmedi destekle görüştüm eğer başka biri para yollayacaksa o IBAN geçersizmiş ana sayfa da başka IBAN var mış onu kullanmam gerekiyorumuş tabi böyle bir bilgi yazmıyor 1 iş günü için de para yatacakmış vakit kaybıne bak.

Parolapara yatır kısmından para gönderdim para gelmedi destekle görüştüm eğer başka biri para yollayacaksa o IBAN geçersizmiş ana sayfa da başka IBAN var mış onu kullanmam gerekiyorumuş tabi böyle bir bilgi yazmıyor 1 iş günü için de para yatacakmış vakit kaybıne bak.
Uygulamanın ana sayfasında kendinize ait IBAN varken neden başka yerle uğraştınız ki hocam?

PSU'yu bedavaya kapattık sayende, teşekkürler! Bugün döner yemeyeceğiz ama olsun.
Hayırlı olsun, bi' döner eksik yedin diye de ölmezsin zaten :D

Uygulamanın ana sayfasında kendinize ait IBAN varken neden başka yerle uğraştınız ki hocam?

Hayırlı olsun, bi' döner eksik yedin diye de ölmezsin zaten :D

Hesap no yazmam gerekiyordur diye düşünüp yatır kısmından yatırdım oradaki IBAN sadece kendime ait bir banka hesabımdan para göndereceğim zaman geçerliymiş saçmalık.