20985

Becerikli
Merhaba. 2 gün önce ileride toplayacağım bir sistem için Parolapara ve Iyzico kampanyaları ile 352TL'ye gaming.gen.tr üzerinden linkteki güç kaynağını aldım:

(İndirimle 1670-500-418-400 = 352)
Daha yeni İtopya'da gezinirken linkteki bu güç kaynağını gördüm:

(İndirimle 2000-500-500-400-200 = 400)
Açıkçası biraz pişman oldum. 50TL daha fazla verip bunu alabildirdim. Muhtemelen ürünün yarın da kargosu gelecek.

Başka bir konuyla ilgili Iyzico destek ile yazışmıştım. Ekte resmini ekledim. Kampanyalara satışı iptal edip tekrar katılabileceğimi söyledi. Ürünü iade hakkım 14 gün boyunca geçerli diye biliyorum. Peki eğer böyle yaparsam kampanyalarda veya parolaparada'da bir sorun çıkar mı? İki güç kaynağındaki farklar 50TL'ye değmeyecektir sanırım. Güç kaynağını iade edip diğerini sipariş edeyim mi?

Screenshot_20250523-154957.webp

Screenshot_20250523-155010.webp

Screenshot_20250523-152314~3.webp

Screenshot_20250523-152449~2.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Enermax daha eski ve güvenilir bir markadır benim için ama ürünler arasında ki kalite farkı için incelemelere bakmak gerekiyor. Sizi iki psu arasında seçim yapmaya iten sebepler nedir?

Enermax daha eski ve güvenilir bir markadır benim için ama ürünler arasında ki kalite farkı için incelemelere bakmak gerekiyor. Sizi iki psu arasında seçim yapmaya iten sebepler nedir?
Aslında tam da belirttiğiniz gibi ürünler arasındaki fiyat farkının sebebini anlamak istedim ben. Açıkçası iki PSU arasında farkı göremiyorum. Bu yüzden konu açarak danışmak istedim.
Hocam bahsetmiş olduğunuz ödeme yönetimini nasıl kullanıyoruz. 1670TL nasıl 352 TL ye kadar düşebiliyor.
Şu konudan gördüm hocam: https://techolay.net/sosyal/konu/enermax-maxpro-iii-emp700w-700w-psu-185-tl-cashback-ile.112949/
Ayrıca başka bir forumdaki " İyzico ve Parolapara cashback işlemleri nasıl yapılır" rehberinden yararlandım.
Geç cevap verdiğim icin de özür diliyorum. Yurdun interneti canıma okuyor.

Aslında tam da belirttiğiniz gibi ürünler arasındaki fiyat farkının sebebini anlamak istedim ben. Açıkçası iki PSU arasında farkı göremiyorum. Bu yüzden konu açarak danışmak istedim.
Kısa bir araştırma ile Enermax modelinin tier d, Bitfenix modelinin tier e modeli olduğuna dair yorumlar gördüm. Kısacası ikisi de kötü bir klasmanda fakat çok güç tüketmeyen bir sistemde kullanacaksanız sorun olmayacağını düşünüyorum.

Kısa bir araştırma ile Enermax modelinin tier d, Bitfenix modelinin tier e modeli olduğuna dair yorumlar gördüm. Kısacası ikisi de kötü bir klasmanda fakat çok güç tüketmeyen bir sistemde kullanacaksanız sorun olmayacağını düşünüyorum.
Teşekkür ediyorum. Henüz bir sistem toplamadım herhalde R5 5600 yahut 8400F ile RX6600 benzeri olur gibi. Rica etsem bana bu araştırmayı kendim nasıl yaparım anlatabilir misiniz?

Şu konudan gördüm hocam: https://techolay.net/sosyal/konu/enermax-maxpro-iii-emp700w-700w-psu-185-tl-cashback-ile.112949/
Ayrıca başka bir forumdaki " Iyzico ve parolapara cashback işlemleri nasıl yapılır" rehberinden yararlandım.
Geç cevap verdiğim icin de özür diliyorum. Yurdun interneti canıma okuyor.

Estağfurullah önemli değil. Bu indirimler 10klık bir parçada yapacak olsam Max ne kadar indirim alırım sizce.