Sadece bu PSU için düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi bir PSU alınır. Tüm forumunda önerdiği bir modeldir. Buradan incelemesine bakabilirsiniz.
5080 için almayı düşünüyordum. Beni düşündüren şey PCIE soketinin 12VHPWR olmasıydı. Şidmi aklımda bir soru kalmadı. Yorumlarınız için teşekkürler.Tüm forumun üstünde mutabık kalabildiği nadir PSU'lardandır.
5080 için almayı düşünüyordum. Beni düşündüren şey PCI-e soketinin 12VHPWR olmasıydı. Şidmi aklımda bir soru kalmadı. Yorumlarınız için teşekkürler.![]()
Hocam birde bu model var.5080'de 12V-2x6 yoksa 12VHPWR mi var bilmiyorum. Eğer 12V-2x6 varsa ve bütçe varsa 12V-2x6 destekli PSU alın derim. Tabii 12VHPWR ile 12V-2x6 çalışır mı çalışır. Ancak 12V-2x6 daha iyi diye biliyorum. 12VHPWR yanma sorunları yüzünden pinlerinde düzeltmeler yaptılar onlarda 12V-26 oldu.
Hocam bir de bu model var.
https://www.gaming.gen.tr/urun/6858...ll-moduler-atx-3-1-guc-kaynagi-cp-9020297-eu/
Hazır sistem olduğu için pek bir seçenek yok. Hala bakıyorum daha uygunu var mı diye. İtopya'nın sistemlerinede bakacağım. İstediğim şartlarda bulamazsam da tek tek dizeceğim.
Doğrudur hocam bütçe yüksek. 5 dakikaya oluştururum konuyu. Seçtiğim ürünler var onlar kapsamında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler yardımınız için.Hocam bütçe yüksek bütçeli toplayacak gibi duruyorsunuz. Bence tek tek kendiniz toplayın. Bütçe belirterek konu oluşturun yardımcı oluruz.
Pahalı bir PSU F/P ürünler vardır.