Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Fan kısmındaki etiket kırmızı mı?
Fan kısmındaki etiket kırmızı mı?
Takarken bakmadım. Kasayı biraz yan tutup altını çekmeye çalıştım.
Hayır orası değil.Takarken bakmadım. Kasayı biraz yan tutup altını çekmeye çalıştım.
Eki Görüntüle 172090
Ona yarın bakayım. 14 iade günü de geçti benim.
İade süreci nasıl oldu sıkıntı çıkardılar mı hocam nerden almıştınız?Bende de yoktu eski sürümü vermişler ama iade ettim.
Hiç bir sıkıntı çıkartmadılar. 1 hafta sonra iade ettim.İade süreci nasıl oldu sıkıntı çıkardılar mı hocam nerden almıştınız?
@ozanada35 hocam gelişme var mı?
@EaglePaw46 hocam siz enermax ın hangi emailine mail atmıştınız? [email protected] a mail attım geri dönüş alamadım.
@Jellykola Bu ara yoğundum. Ben iade etmek durumunda kaldım. Firma çok pozitif bu arada, ben müşteri hizmetlerinden memnun kaldım. Zaten satıcı firmalara keyfi nedenlerle zarar vermemek adına çok nadir ürün iade ederim. Ürün güzel kaliteli, kutu içeriği dolu dolu, kablolar vs kaliteli ama sessiz psulara alıştığım ve kulağımda hassasiyet olduğu için fan sesi beni rahatsız edecek düzeydeydi. Firmayla irtibata geçtim, ürünü orjinal ambalajında ve geldiği durumda geri yolladım, memnuniyetle yardımcı oluruz dediler, gerekli kontroller yapıldıktan sonra iade aldılar ürünü.İade süreci nasıl oldu sıkıntı çıkardılar mı hocam nerden almıştınız?
@ozanada35 hocam gelişme var mı?