Xoulth
Uzman
Selam, ürünü kullanan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa bu ürün aşağıdaki sistem için tercih edilir mi?
Bu ses yapıyor falan filan demişler de ekran kartında olduğu gibi şans işi mi?
Sesli olduğunu söyleyenler gördüm 1-2 yerde. Ekran kartındaki kadar olmasa da biraz şans işi var. F/P olarak iyi bir PSU. Bütçe varsa daha iyi öneriler de var tabii.Bu ses yapıyor falan filan demişler de ekran kartında olduğu gibi şans işi mi?
Selam, ürünü kullanan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa bu ürün aşağıdaki sistem için tercih edilir mi?
Eki Görüntüle 247630
Önceden enermax kullanmıştım memnun kalmamıştım voltaj dengesizliği vardı ama her ürün aynı değildir bu arada benim şahsi önerim 2.5 bin çıkabilirsen NZXT C1200 PA-2G1BB-EU 1200 W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri eğer çıkamam diyorsan enermax alabilirsin.
![]()
I.R.O.N. PSU Tier List
docs.google.com
Ürünün tier list açıklaması biraz sıkıntı duruyor hocam.
Veya NGDP.Enermax güzel. Seçenek çok, tercih yaparken bu kadar zorlanmaya gerek yok. High Power ve Lian Li de alabilirsin.
![]()
Lian Li RS1200G Beyaz 1200W 80+ Gold ATX Power Supply (G9P.RS1200G.WH00.EU) - incehesap.com
Lian Li RS1200G Beyaz 1200W 80+ Gold ATX Power Supply (G9P.RS1200G.WH00.EU) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com