Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Açar. Eski videoları yeniden izlendikçe Enes'e bir miktar para akıyor bildiğim kadarıyla. Göze alamaz bana kalırsa. Enes'in yardım alması gerektiğini düşünüyorum. Muhtemelen bu hareketlerinin sebebi edindiği zararlı alışkanlıklar.
Şu cismi daha fazla konuşup gündeme getirmeyin rica ediyorum. İstediği şey bu zaten.
- Makaleler
- 14
Hiçbir zaman olgun davranmamasını geçtim, yaptığı son paylaşımlar aşırı etik dışı ve kabul edilemez düzeyde idi.
O çocuk normal değil. Açmama ihtimali var. Dahası, ileride pişman olup açtırmaya çalışabilir.Açar. Eski videoları yeniden izlendikçe Enes'e bir miktar para akıyor bildiğim kadarıyla. Göze alamaz bana kalırsa. Enes'in yardım alması gerektiğini düşünüyorum. Muhtemelen bu hareketlerinin sebebi edindiği zararlı alışkanlıklar.
Bu adama yardım edilmezse kendine zarar vereceğini düşünüyorum. Anlamıyorum, çevresinde hiç mi kimse yok? Kimse mi "Olum sıkıntın mı var?" demiyor?
Kimyasalla ne kadar arasi var bilmiyorum ama Kanye'nin her gun olay oldugu doneme benzetiyorum ben. Anormal seylerle surekli gundem gelmeye calisiyor gibi ve basarili da oluyor. Ha, belki baska sebebi vardir ben gunahini almayayim.
Enes'e YouTube kanalından gelen para büyük ihtimalle sadece parfüm masrafını karşılıyordur. Adamın onlarca evi, villası var. YouTube gelirine takılmaz. Ayrıca öyle aman aman bir gelir elde ettiğini sanmıyorum. Milyon yalanını kim çıkardıysa selamlarımı iletiyorum.Açar. Eski videoları yeniden izlendikçe Enes'e bir miktar para akıyor bildiğim kadarıyla. Göze alamaz bana kalırsa. Enes'in yardım alması gerektiğini düşünüyorum. Muhtemelen bu hareketlerinin sebebi edindiği zararlı alışkanlıklar.