Enes Batur, 16 milyon aboneye sahip YouTube kanalını kapattı

evrenim

Becerikli
Makaleler
1
Enes Batur, 16 milyon abonelik YouTube kanalini kapatti. 14 gun içinde isterse kanali geri açabiliyor. Sizce geri açar mi?

Son düzenleme:
Açar. Eski videoları yeniden izlendikçe Enes'e bir miktar para akıyor bildiğim kadarıyla. Göze alamaz bana kalırsa. Enes'in yardım alması gerektiğini düşünüyorum. Muhtemelen bu hareketlerinin sebebi edindiği zararlı alışkanlıklar.

Hiçbir zaman olgun davranmamasını geçtim, yaptığı son paylaşımlar aşırı etik dışı ve kabul edilemez düzeyde idi.

O çocuk normal değil. Açmama ihtimali var. Dahası, ileride pişman olup açtırmaya çalışabilir.

Kimyasalla ne kadar arasi var bilmiyorum ama Kanye'nin her gun olay oldugu doneme benzetiyorum ben. Anormal seylerle surekli gundem gelmeye calisiyor gibi ve basarili da oluyor. Ha, belki baska sebebi vardir ben gunahini almayayim.

Eski sevgilisine yaptıklarını hiç tasvip etmemekle beraber bunları madde kullanımına bağlı psikoz etkisiyle yaptığını düşünüyorum.

Bknz. Ekincan Arslan

Belirli bir süre icerisinde tekrar acabiliyor diye biliyorum fakat acacagını sanmıyorum.

Enes'e YouTube kanalından gelen para büyük ihtimalle sadece parfüm masrafını karşılıyordur. Adamın onlarca evi, villası var. YouTube gelirine takılmaz. Ayrıca öyle aman aman bir gelir elde ettiğini sanmıyorum. Milyon yalanını kim çıkardıysa selamlarımı iletiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…