Enes Batur ve olayların dışında genel olarak insanlar neden içerik üreticilerine cüzdanından karşılıksız para gönderiyorlar hala anlamış değilim. Birçoğu harçlıklarını gönderen öğrenci ve çocuklar üstelik.
O kadar ilgi alakadar görmesi hayret verici. Bu adamın yaptıklarını ne ara unuttular? Başak olayını vb biliyorsunuzdur. Ne hikmetse birden düzelesi geldi. Bana inandırıcı gelmiyor. Benim kendi düşüncem prim için yaptığını düşünüyorum. Ama insanların bu kadar ilgi göstermesi yüksek miktarlar bağışlar atılması garibime gidiyor. Çok ilginç bir durum.
Türk milletinin klasik abartısı. Bu adam kaç yıldır oyun dünyasından çıkmıştı. Yaş kitlesi de tahminen 20'ye geldi bu süreçte ve millet yine tekrar gelen birisini abartıyor. Birkaç aya eskiden nefret kusanlar tekrar nefret kusmaya başlar. Bu adamın bu kadar seveni yoktu çünkü. Biz abartı ülkesiyiz lan .
Başak olayından kaynaklı bu adama sövüyorlardı nefret kusuyorlardı. Şimdi hepsini unutup sevmeye başlamışlar. Türk milleti zekidir. Yüksek miktarlı bağış atanlar daha da zekidir.(!)