Selam dostlar, aşağıdaki gibi bir mail gelmiş. IBAN'ların değişeceği bilgisi de verilmiş, Enpara kullananların dikkatine. Herkese gelmemiş olabilir mail.
Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Daha 2 gün önce başvurusunu tamamladım kartını sipariş ettim
. QNB'den ayrrılmayacaklar değil mi sadece isim de bir değişiklik olacak.
QNB ile aynı çatı altında yürütmeyecekler de ayrı bir banka olup oradan devam edecekler. Ortakları katarlılar diye biliyorum.Daha 2 gün önce başvurusunu tamamladım kartını sipariş ettim. QNB'den ayrrılmayacaklar değil mi sadece isim de bir değişiklik olacak.
Değişiklik eylül-ekim gibi olacakmış. Kesinleşince tam günü belirteceklerini yazmışlar. Şu an için normal bir şekilde kullanmaya devam.
Son düzenleme:
Daha 2 gün önce başvurusunu tamamladım kartını sipariş ettim. QNB'den ayrrılmayacaklar değil mi sadece isim de bir değişiklik olacak.
Ayrı bir banka olacaklar. QR kod ile ödemeyi düzeltirler umarım. QR kod ile ödeme yapılamıyor bu bankada, hata veriyor. NFC güzel çalışıyor.
Bir sorun yaşamazsın.
Yeni kart siparis mi etmek durumundayiz?
İsterseniz müşteri hizmetlerine danışın, muhtemelen gerekmez. Ama yine de netleşmiş olur. Kafanızda soru işareti kalmaz.
Bildiride yazıyor. Hayır, etmek durumunda değilsin.
Okumadim. xDBildiride yazıyor. Hayır, etmek durumunda değilsin.
Bunlar aidat ister yakinda.Ayrı bir banka olacaklar. QR kod ile ödemeyi düzeltirler umarım. QR kod ile ödeme yapılamıyor bu bankada, hata veriyor. NFC güzel çalışıyor.
Bir sorun yaşamazsın.
Hahaha. Yakında dedim zaten. xDŞartların aynı şekilde devam edeceğini belirtmişler, ekstra bir şey göremedim ben. @ProfTech
Okunsun diye paylaşmıştım aslında.![]()