Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.427 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.512 Yer Kocaeli 23 Temmuz 2025 #1 Selam dostlar, aşağıdaki gibi bir mail gelmiş. IBAN'ların değişeceği bilgisi de verilmiş, Enpara kullananların dikkatine. Herkese gelmemiş olabilir mail.
Selam dostlar, aşağıdaki gibi bir mail gelmiş. IBAN'ların değişeceği bilgisi de verilmiş, Enpara kullananların dikkatine. Herkese gelmemiş olabilir mail.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.860 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 23 Temmuz 2025 #2 Daha 2 gün önce başvurusunu tamamladım kartını sipariş ettim . QNB'den ayrrılmayacaklar değil mi sadece isim de bir değişiklik olacak.
Daha 2 gün önce başvurusunu tamamladım kartını sipariş ettim . QNB'den ayrrılmayacaklar değil mi sadece isim de bir değişiklik olacak.
Türkü Becerikli Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 517 Beğeniler 490 Yer İstanbul 23 Temmuz 2025 #3 Koneko Toujou dedi: Daha 2 gün önce başvurusunu tamamladım kartını sipariş ettim . QNB'den ayrrılmayacaklar değil mi sadece isim de bir değişiklik olacak. Genişletmek için tıkla... QNB ile aynı çatı altında yürütmeyecekler de ayrı bir banka olup oradan devam edecekler. Ortakları katarlılar diye biliyorum. Değişiklik eylül-ekim gibi olacakmış. Kesinleşince tam günü belirteceklerini yazmışlar. Şu an için normal bir şekilde kullanmaya devam. Son düzenleme: 23 Temmuz 2025
Koneko Toujou dedi: Daha 2 gün önce başvurusunu tamamladım kartını sipariş ettim . QNB'den ayrrılmayacaklar değil mi sadece isim de bir değişiklik olacak. Genişletmek için tıkla... QNB ile aynı çatı altında yürütmeyecekler de ayrı bir banka olup oradan devam edecekler. Ortakları katarlılar diye biliyorum. Değişiklik eylül-ekim gibi olacakmış. Kesinleşince tam günü belirteceklerini yazmışlar. Şu an için normal bir şekilde kullanmaya devam.
KS KS Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.427 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.512 Yer Kocaeli 23 Temmuz 2025 #4 Koneko Toujou dedi: Daha 2 gün önce başvurusunu tamamladım kartını sipariş ettim . QNB'den ayrrılmayacaklar değil mi sadece isim de bir değişiklik olacak. Genişletmek için tıkla... Ayrı bir banka olacaklar. QR kod ile ödemeyi düzeltirler umarım. QR kod ile ödeme yapılamıyor bu bankada, hata veriyor. NFC güzel çalışıyor. Bir sorun yaşamazsın.
Koneko Toujou dedi: Daha 2 gün önce başvurusunu tamamladım kartını sipariş ettim . QNB'den ayrrılmayacaklar değil mi sadece isim de bir değişiklik olacak. Genişletmek için tıkla... Ayrı bir banka olacaklar. QR kod ile ödemeyi düzeltirler umarım. QR kod ile ödeme yapılamıyor bu bankada, hata veriyor. NFC güzel çalışıyor. Bir sorun yaşamazsın.
P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.823 Çözümler 3 Beğeniler 1.616 23 Temmuz 2025 #5 Yeni kart siparis mi etmek durumundayiz?
KS KS Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.427 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.512 Yer Kocaeli 23 Temmuz 2025 #6 ProfTech dedi: Yeni kart sipariş mi etmek durumundayiz? Genişletmek için tıkla... İsterseniz müşteri hizmetlerine danışın, muhtemelen gerekmez. Ama yine de netleşmiş olur. Kafanızda soru işareti kalmaz.
ProfTech dedi: Yeni kart sipariş mi etmek durumundayiz? Genişletmek için tıkla... İsterseniz müşteri hizmetlerine danışın, muhtemelen gerekmez. Ama yine de netleşmiş olur. Kafanızda soru işareti kalmaz.
Türkü Becerikli Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 517 Beğeniler 490 Yer İstanbul 23 Temmuz 2025 #7 ProfTech dedi: Yeni kart siparis mi etmek durumundayiz? Genişletmek için tıkla... Bildiride yazıyor. Hayır, etmek durumunda değilsin.
ProfTech dedi: Yeni kart siparis mi etmek durumundayiz? Genişletmek için tıkla... Bildiride yazıyor. Hayır, etmek durumunda değilsin.
P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.823 Çözümler 3 Beğeniler 1.616 23 Temmuz 2025 #8 Türkü dedi: Bildiride yazıyor. Hayır, etmek durumunda değilsin. Genişletmek için tıkla... Okumadim. xD Eagles dedi: Ayrı bir banka olacaklar. QR kod ile ödemeyi düzeltirler umarım. QR kod ile ödeme yapılamıyor bu bankada, hata veriyor. NFC güzel çalışıyor. Bir sorun yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Bunlar aidat ister yakinda.
Türkü dedi: Bildiride yazıyor. Hayır, etmek durumunda değilsin. Genişletmek için tıkla... Okumadim. xD Eagles dedi: Ayrı bir banka olacaklar. QR kod ile ödemeyi düzeltirler umarım. QR kod ile ödeme yapılamıyor bu bankada, hata veriyor. NFC güzel çalışıyor. Bir sorun yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Bunlar aidat ister yakinda.
KS KS Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.427 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.512 Yer Kocaeli 23 Temmuz 2025 #9 Şartların aynı şekilde devam edeceğini belirtmişler, ekstra bir şey göremedim ben. @ProfTech Okunsun diye paylaşmıştım aslında.
Şartların aynı şekilde devam edeceğini belirtmişler, ekstra bir şey göremedim ben. @ProfTech Okunsun diye paylaşmıştım aslında.
P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.823 Çözümler 3 Beğeniler 1.616 23 Temmuz 2025 #10 Eagles dedi: Şartların aynı şekilde devam edeceğini belirtmişler, ekstra bir şey göremedim ben. @ProfTech Okunsun diye paylaşmıştım aslında. Genişletmek için tıkla... Hahaha. Yakında dedim zaten. xD
Eagles dedi: Şartların aynı şekilde devam edeceğini belirtmişler, ekstra bir şey göremedim ben. @ProfTech Okunsun diye paylaşmıştım aslında. Genişletmek için tıkla... Hahaha. Yakında dedim zaten. xD