Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Akbank hesabım var fakat kartı Troy olarak göndermişler, bu nedenle Steam'de kullanamıyorum. Enpara'ya kayıt olmayı düşünüyorum. Burada kartlardan ücret alınıyor mu? Kart Visa mı yoksa Mastercard mı geliyor?

Ayrıca sadece debit kart alınabiliyor mu yoksa kredi kartı zorunlu mu? (Akbank'tan bir kart daha çıkarmayı düşündüm ama ücret istiyorlar diye vazgeçtim.)

Çözüm
Hayır, Enpara’nın hem banka kartı (debit) hem de kredi kartı için kart ücreti yok. Enpara’nın banka kartı (Encard) şu anda Mastercard olarak geliyor. Kredi kartı da genellikle Mastercard oluyor. Sadece debit kart alabilirsiniz. Sadece Enpara hesabı açtırırsanız, otomatik olarak size debit kart (Encard) gönderirler.
Hayır, Enpara’nın hem banka kartı (debit) hem de kredi kartı için kart ücreti yok. Enpara’nın banka kartı (Encard) şu anda Mastercard olarak geliyor. Kredi kartı da genellikle Mastercard oluyor. Sadece debit kart alabilirsiniz. Sadece Enpara hesabı açtırırsanız, otomatik olarak size debit kart (Encard) gönderirler.

Çözüm
Tüm debit kartlar zaten aidatsız ve ücretsizdir, hangi banka olduğu fark etmez. Enpara’nın kredi kartı da aidat almıyor ve ücretsizdir. Enpara kart Mastercard olarak geliyor, ancak müşteri temsilcilerine söylerseniz Visa olarak da gönderilebilir.

Tüm debit kartlar zaten aidatsız ve ücretsizdir, hangi banka olduğu fark etmez. Enpara'nın kredi kartı da aidat almıyor ve ücretsizdir. Enpara kart Mastercard olarak geliyor, ancak müşteri temsilcilerine söylerseniz Visa olarak da gönderilebilir.

Steam'de geçsin yeterli.