Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Aralık 2023
Tüm bankalara üyeliğim var, hepsi de aynı. Yüksek limitli kredi kartı vermediği sürece boş iş. 3-5 lira almadığı EFT/Havale konusu tatmin eder belki.
GhostRileyy
Uzman
Kredi kartı için başvuru yapmayı düşünüyorum hocam. Yüksek limitten kastınız ne kadar ki ?Tüm bankalara üyeliğim var, hepsi de aynı. Yüksek limitli kredi kartı vermediği sürece boş iş. Ücretsiz EFT/Havale konusu tatmin eder belki.
Scheriff
Uzman
4-5 senedir kullanıyorum gayet memnunum, Kredi kartı da avantajlı.
5
5124
Ziyaretçi
Hayırlı olsun hocam, uzun süredir kullanıyorum; bir sıkıntı yaşamadım. KKB Risk raporu çok düşük olduğu için bankalar ile biraz "kanka" olduğum için bana kredi kartı çıkmıyor maalesef. Ana para olarak kullanıyorum hesabımı, yani internet üzerinden alışveriş için. Bir de para transferlerinde ücretsiz EFT olayı var, o da güzel bir şey.
Son düzenleyen: Moderatör:
ReloadingData
Yetkin
Çok para transferi yaptığım için ücretsiz EFT benim için ilaç. Ayrıca kredi kartını da kullanıyorum.
Durmadan EFT, havale yapıyorsan iyi; onun dışında komple boş. Hatta taksit bile yapmıyormuş doğru düzgün.
Son düzenleyen: Moderatör:
e-Devlet uzerinde "Merkezi Risk Raporu" var. Bu iyi olmadigi surece hicbir banka kredi vermez.Tüm bankalara üyeliğim var, hepsi de aynı. Yüksek limitli kredi kartı vermediği sürece boş iş. 3-5 lira almadığı EFT/Havale konusu tatmin eder belki.