Hayırlı olsun hocam, uzun süredir kullanıyorum; bir sıkıntı yaşamadım. KKB Risk raporu çok düşük olduğu için bankalar ile biraz "kanka" olduğum için bana kredi kartı çıkmıyor maalesef. Ana para olarak kullanıyorum hesabımı, yani internet üzerinden alışveriş için. Bir de para transferlerinde ücretsiz EFT olayı var, o da güzel bir şey.
5 adet temassız işlemden sonra şifre istediği iddiası doğru mu?

Aidatsız bir versiyonu var mı? Limitler ne durumda bilgisi olan var mı?
Enpara’da aidat falan yok zaten.

2015'ten beri müşterisiyim. Beni hiç üzmediler. Mobil uygulamaları artık çağ dışı kaldı. Android 2.3 zamanından beri aynı. Bir de İş Bankası bana 250.000 TL kredi kartı limiti teklif ederken; Enpara, kredi kartı başvurumu anında reddediyor. Bu ikisi dışında memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Enpara’da aidat falan yok zaten.
3 ayda bir falan online islemler icin sifre degistirmeni istiyor. Fiziksel kart icin yillardir ayni sifre var, degistirmedim. Hatirlamiyorum degistir dedigini bile. Marketlerde temassiz kullaniyorum.

3 ayda bir falan online islemler icin sifre degistirmeni istiyor. Fiziksel kart icin yillardir ayni sifre var, degistirmedim. Hatirlamiyorum degistir dedigini bile. Marketlerde temassiz kullaniyorum.
Hayır, sanırım dediğimi anlamadınız. Atıyorum, günde 5 kere temassız işlem yaptıktan sonra 6. işlemde şifrenizi girmenizi istiyor mu veya ödeme falan reddediliyor mu?

Geç cevap için kusuruma bakmayın. Gün içerisinde belki birçok temassız işlem yaptım. Marketinden tutun tekeline kadar. Ama herhangi bir şifre istemedi. Ortak ATM'den para çektiğiniz zaman şifre giriyorsunuz. Ama siz her ihtimale karşı bence Enpara çözüm merkezinde mutlaka sorun. Günde 5 kez temassızdan sonra şifre istemiyordu bende.

Hayır, sanırım dediğimi anlamadınız. Atıyorum, günde 5 kere temassız işlem yaptıktan sonra 6. işlemde şifrenizi girmenizi istiyor mu veya ödeme falan reddediliyor mu?
Kaç kez işlem yaptığından bağımsız olarak harcamalarının toplamı şifresiz temassız limitine ulaşınca bir kez şifreli işlem yapmanı istiyor.

"Gunde" yazmadigi icin ben toplam bes defa temassiz islem olarak dusundum. Onu bilmiyorum. Simdiye kadar gunde en fazla uc defa kullanmisimdir saniyorum temassiz islemi. Musteri iliskilerinden ogrenebilirsiniz ama.

Son düzenleme: