ramazandeveli
Yetkin
Çoğu bankada çözemediğim dertlerimin çoğunu çözdüler. Tam puan verebilirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
5 adet temassız işlemden sonra şifre istediği iddiası doğru mu?Hayırlı olsun hocam, uzun süredir kullanıyorum; bir sıkıntı yaşamadım. KKB Risk raporu çok düşük olduğu için bankalar ile biraz "kanka" olduğum için bana kredi kartı çıkmıyor maalesef. Ana para olarak kullanıyorum hesabımı, yani internet üzerinden alışveriş için. Bir de para transferlerinde ücretsiz EFT olayı var, o da güzel bir şey.
Enpara’da aidat falan yok zaten.Aidatsız bir versiyonu var mı? Limitler ne durumda bilgisi olan var mı?
3 ayda bir falan online islemler icin sifre degistirmeni istiyor. Fiziksel kart icin yillardir ayni sifre var, degistirmedim. Hatirlamiyorum degistir dedigini bile. Marketlerde temassiz kullaniyorum.5 adet temassız işlemden sonra şifre istediği iddiası doğru mu?
Enpara’da aidat falan yok zaten.
Hayır, sanırım dediğimi anlamadınız. Atıyorum, günde 5 kere temassız işlem yaptıktan sonra 6. işlemde şifrenizi girmenizi istiyor mu veya ödeme falan reddediliyor mu?3 ayda bir falan online islemler icin sifre degistirmeni istiyor. Fiziksel kart icin yillardir ayni sifre var, degistirmedim. Hatirlamiyorum degistir dedigini bile. Marketlerde temassiz kullaniyorum.
5 adet temassız işlemden sonra şifre istediği iddiası doğru mu?
Kaç kez işlem yaptığından bağımsız olarak harcamalarının toplamı şifresiz temassız limitine ulaşınca bir kez şifreli işlem yapmanı istiyor.Hayır, sanırım dediğimi anlamadınız. Atıyorum, günde 5 kere temassız işlem yaptıktan sonra 6. işlemde şifrenizi girmenizi istiyor mu veya ödeme falan reddediliyor mu?
"Gunde" yazmadigi icin ben toplam bes defa temassiz islem olarak dusundum. Onu bilmiyorum. Simdiye kadar gunde en fazla uc defa kullanmisimdir saniyorum temassiz islemi. Musteri iliskilerinden ogrenebilirsiniz ama.Hayır, sanırım dediğimi anlamadınız. Atıyorum, günde 5 kere temassız işlem yaptıktan sonra 6. işlemde şifrenizi girmenizi istiyor mu veya ödeme falan reddediliyor mu?