Detaylar
Kim cevapladı?
5
5124
Ziyaretçi
Aktif kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım.
Cashback konumun altına atılmış bir mesajdı, konuya çevirmişler. Cashback olarak bir avantajı var mı diye soruyor muhtemelen AceTeq.
Sadece EFT, havale masrafı yok onun dışında bir şeyi yok.
On odemeli kart icin TL ve doviz hesabi acabiliyorsun. Havale ucretsiz. Tek kullanim, günlük ya da aylik sanal kart olusturabiliyorsun. Mesai saati disinda da olsa parayi aldigin ya da gonderdigin anda yapiliyor islem, geciktirmiyorlar. Fatura vb icin otomatik odeme var. Hizli odemeler menusu cok kolay. E devlete onayli giris icin kabul ediliyor. Kredi karti da alabliyorsun, kredi de tabii. Kredi kartinda aidat yok. Doviz alip satabiliyorsun. Firsatlar içinde Spotify, kitapdunyasi, Youtube premium vb indirimleri oluyor.
AceTeq
Üstün
Galiba transfer masrafları vs. hariç yok sadece.
On odemeli kart icin TL ve doviz hesabi acabiliyorsun. Havale ucretsiz. Tek kullanim, günlük ya da aylik sanal kart olusturabiliyorsun. Mesai saati disinda da olsa parayi aldigin ya da gonderdigin anda yapiliyor islem, geciktirmiyorlar. Fatura vb icin otomatik odeme var. Hizli odemeler menusu cok kolay. E devlete onayli giris icin kabul ediliyor. Kredi karti da alabliyorsun, kredi de tabii. Kredi kartinda aidat yok. Doviz alip satabiliyorsun.
Cashback var mı?
He onu unutmuşum pardon, tek avantajı o.
Yanlış bilmiyorsam YT premium için 3 tane fatura talimatı gibi komik bir istekleri var. Kahve için de vereceği 100 lira için 15.000 lira ekstre istiyor. Kampanyalar böyle olduğu için aidat alınsaydı zaten absürt olacağı için onu avantajdan saymamak gerekiyor.
B
Botan Aslan
Ziyaretçi
Aktif kullanıyorum, aşırı derecede memnunum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS